OSASTO MUKANA TUKEMASSA NASTOLAN HÄTÄMAJOITUSYKSIKKÖÄ

Marko Helin
Kuvaaja: Marko Helin
"Tavaraa kunnantalolla"

Suomen Punaisen Ristin Nastolan osasto on ollut mukana tukemassa Lahden vastaanottokeskuksen (VOK) Nastolan sivutoimipistettä, eli niin sanottua hätämajoitusyksikköä. 

Osasto on ollut sekä keräämässä tavaralahjoituksia että rekrytoimassa vapaaehtoisia Niinitien hätämajoitusyksikköön. 

”Keräsimme keskiviikkona Nastolan entisellä kunnantalolla kolmen tunnin aikana kaikkea mahdollista hyödyllistä tavaraa. Saimme muun muassa vedenkeittimiä, huonekaluja ja hygieniatarvikkeita”, toteaa osaston tiedottaja Marko Helin.  

”Osasto kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia – niin aikaansa antaneita vapaaehtoisia, kuin tavaralahjoittajia. On ollut ihanaa huomata, että Ukrainan tilanne koskettaa paikallisia. Iso kiitos kaikille!”. 

Osasto jatkaa tavarakeräystä tulevalla viikolla tarkemmin määriteltynä ajankohtana. Tarkempi keräysaika- ja paikka ilmoitetaan osaston nettisivuilla nastola.punainenristi.fi ja osaston fb-ryhmässä www.facebook.com/sprnastola. Lisätietoja voit myös pyytää osoitteesta nastola@osasto.punainenristi.fi

”Tarvekartoitamme nyt hätämajoitusyksikön puutteita ja listaamme tavaroita, joita tarvitsemme. Seuratkaa siis kanaviamme ja tervetuloa mukaan toimintaan!”