Apupupu Hämeenlinnassa

7.4. - 31.5.2022
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 

SPR Hämeenlinnan osasto on aloittanut Tukiryhmän kanssa neulomaan Apupupuja. Voit noutaa lankoja neulontaa varten toimistoltamme. Apupupu-kampanja 29.3.-31.5.2022

https://rednet.punainenristi.fi/node/64684

valmiita apupupuja voi tuoda toimistolle josta ne toimitetaan eteenpäin.

Apupupu kamppanja lisätiedot:

 

Apupupu on erityinen auttaja kriisin keskellä! Apupupu neulotaan rakkaudella, ja se lohduttaa ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään.

Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi. Taiteilija Anu Pensola suunnitteli Apupupun alun perin 2000-luvun alussa Suomen Punaisen Ristin henkisen tuen ohjelmaa varten ja nyt Apupupujen työohje on päivitetty SPR Turun osaston aloitteesta. Apupupulla on ”serkkuja” eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi australialainen Trauma Teddy tekee samaa työtä kuin meidän Apupupumme. 

Apupupu-kampanja 29.3.-31.5.2022

Ohjeet neulomiseen

Ohjeet Apupupun neulomiseen löydät tämän sivun alalaidasta. Apupupujen työohjeen ja mallin omistaa Anu Pensola. Työohjeen tai sen mukaisesti tehtyjen Apupupujen myynti on kielletty. Apupupuja voi vain antaa ja saada.

Apupupun työ ohje

https://rednet.punainenristi.fi/system/files/news/Apupupu%202022%20Varsi...