Neulomalla Apupupun voit auttaa - Punainen Risti käynnistää Apupupu-kampanjan

29.3.2022 19:00 - 31.5.2022 23:59
Vasen kuva Anu Pensola, oikea SPR Turun osasto
Kuvaaja: Vasen kuva Anu Pensola, oikea SPR Turun osasto
"Apupupu auttaa kriisin keskellä elävää lasta."
Tapahtuman tyyppi: 
  • Muut tapahtumat
Järjestäjä: 

Apupupu on erityinen auttaja kriisin keskellä! Apupupu neulotaan rakkaudella, ja se lohduttaa ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään.

Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi. Taiteilija Anu Pensola suunnitteli Apupupun alun perin 2000-luvun alussa Suomen Punaisen Ristin henkisen tuen ohjelmaa varten ja nyt Apupupujen työohje on päivitetty SPR Turun osaston aloitteesta. Apupupulla on ”serkkuja” eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi australialainen Trauma Teddy tekee samaa työtä kuin meidän Apupupumme.

Apupupu-kampanja 29.3.-31.5.2022

Seuraa päivittyvää tietoa Apupupu-kampanjasta SPR Turun osaston Apupupu-sivuilta.

Ohjeet neulomiseen

Ohjeet Apupupun neulomiseen löydät tämän sivun alalaidasta. Apupupujen työohjeen ja mallin omistaa Anu Pensola. Työohjeen tai sen mukaisesti tehtyjen Apupupujen myynti on kielletty. Apupupuja voi vain antaa ja saada.

Apupupujen toimitus

Apupupuja voi lahjoittaa kaikkiin Suomen Kontti-kierrätystavarataloihin!

Turun osasto toimittaa Varsinais-Suomen alueella Apupuput kootusti vastaanottokeskukseen jaettavaksi lapsille. Apupupuja voi toimittaa osastoihin 31.5.2022 ast

Kiitos, kun olet mukana auttamassa! 

Lisätiedot: SPR Turun osasto / apupupu@sprturku.fi