Ukrainan kriisin huomioiva automaattiviesti Omaan profiilin tekeville

Omaan tulee tällä hetkellä sankoin joukoin uusia profiileja henkilöiltä jotka haluavat auttaa Ukrainan kriisissä. Tiedämme, että monessa osastossa on kiire vastata kaikkiin yhteydenottoihin ja Oman automaattiviestiä onkin nyt muokattu tilanteesen sopivaksi.

Viestissä kiitetään auttamishalusta, pahoitellaan mahdollista viivettä viesteihin vastaamisessa ja ohjataan Rednettiin tutustumaan tapoihin, miten nyt voi auttaa sekä kehoitetaan itsekin seuraamaan Oman tapahtumailmoituksia ja ilmoittautumaan toimintaan niiden kautta. Lisäksi suositellaan käymään järjestön peruskurssi verkossa, johon on viestissä suora linkki.

Automaattiviesti menee siis nyt kaikille, jotka luovat uuden profiilin Omaan ja sitä muokataan tarpeen mukaan. Viesti ei poista tarvetta reagoida uusiin yhteydenottoihin niin pian kun se on mahdollista - suora yhteydenotto on varmin tapa varmistaa, että uusi vapaaehtoinen pääsee mukaan toimintaan. Isoissa osastoissa kannattaa tehdä tiimityötä, että uudet vapaaehtoiset ehditään ottaa vastaan.

Kiitos kaikille, että olette mukana!