Ukraina -auttamisoperaatio

Romanian Punainen Risti
Kuvaaja: Romanian Punainen Risti

Olemme valmiina auttamaan Ukrainasta paenneita. Autamme yhteistyössä viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa ihmisiä, joihin Ukrainan kriisi vaikuttaa.

Ma 23.5. klo 17.30-18.30 Ukraina operaation osastoinfo ma 23.5. klo 17.30

Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!

 

Punaisen Ristin valtakunnallinen infopiste vastaa avuntarjouksiin 

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Avuntarjouksia otetaan vastaan puhelimitse ja sähköpostitse sekä nettilomakkeella. Infopisteen puhelinnumero on 020 701 2001 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) ja sähköposti avuntarjoukset@punainenristi.fi

https://www.punainenristi.fi/infopiste-avun-tarjoajalle/

 

SPR Hämeen piirin päivystyspuhelin on purettu!

SPR Hämeen piiri on purkanut päivystyspuhelimen ylläpidon ja palannut normaaliin käytäntöön, eli iltaisin ja viikonloppuisin akuuteissa tilanteissa yhteydenotot piirin toiminnanjohtajaan.

Arkisin voit olla yhteydessä piirin henkilökuntaan. Yhteystiedot löydät https://rednet.punainenristi.fi/node/23494

 

Järjestön auttamisvalmiuteen liittyvistä ajankohtaisista asioista voit lukea päivittyvältä nettisivuilta https://www.punainenristi.fi/punainen-risti-auttaa-ukrainassa/