Vaikuttamistyö

Otto-Ville Väätäinen , SPR
Kuvaaja: Otto-Ville Väätäinen , SPR

Näkyvä toiminta inhimillisyyden puolesta vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa. Aktiivinen kansalaisyhteiskunta, vapaaehtoisuus ja inhimillisten arvojen puolustaminen vahvistaa yhteisöjä ja kannustaa mukaan vapaaehtoistoimintaan. Tällainen yhteisö toimii paremmin myös onnettomuuksien sattuessa ja kriisien keskellä ja kannustaa ihmisiä hyvinvoivaan ja turvalliseen elämään.

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on yksi vapaaehtoistoiminnan muoto. Kuuntelemme tarkasti avunsaajilta tulevia viestejä. Voimme parantaa heidän tilannettaan välittämällä näitä viestejä päätöksentekijöille.

Osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun tekemällä rohkeaa humanitaariseen avustustyöhön liittyvää viestintää ja keskustelemalla aktiivisesti. Viestimme työmme tuloksista kaikilla järjestötasoilla suurelle yleisölle, avunsaajille, rahoittajille ja kumppaneille.

Näin pääset mukaan

Haastamme kaikki toimimaan rasismia vastaan. Kannustamme ottamaan käyttöön rasisminvastaiset toimintaohjeet niin vapaaehtoistehtävissä kuin omassa yhteisössä, esimerkiksi harrastusporukassa tai työpaikalla. Osallistu myös Suomen Punaisen Ristin koordinoimaan rasisminvastaiseen viikkoon!

Luo profiili Oman Punaiseen Ristiin https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/

Kysy lisää piiritoimistosta https://rednet.punainenristi.fi/piirit

Koulutuspolku

Muita suositeltavia koulutuksia

Materiaalit