Ensiapuryhmien kouluttajien täydennyskoulutus

Pauliina Koskela
Kuvaaja: Pauliina Koskela
"Tule mukaan kouluttajapäiville 2022!"

Hei sinä ensiapuryhmien kouluttaja ja osaston ETK!

Tervetuloa osallistumaan ja täydentämään osaamistasi valtakunnallisille kouluttajapäiville 22.-23.1.2022, toistamiseen etäyhteyksin! Ensiapuryhmien kouluttajat päivittävät samalla kouluttajapätevyytensä seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Osastojen ETK:t (ensiavun ja terveystiedon kouluttajat) ovat myös tervetulleita mukaan koulutukseen! Heille kouluttajapäivät toimivat lisäkoulutuksena antamaan ideoita ensiapuryhmien kouluttamiseen.

Päivät alkavat yhteisellä osiolla lauantaina 22.1. klo 9, jolloin käymme läpi ajankohtaisia asioita sekä tietosuojaa Suomen Punaisen Ristin koulutustoiminnassa. Tämän jälkeen alkavat toimialakohtaiset sisältökoulutukset. Ensiapuryhmien kouluttajien osuus striimataan simulaatiostudiosta käsin. Etätoteutuksesta huolimatta ohjelma on osallistava, joten varmistathan kameran ja mikrofonin toimimisen ennen koulutusta.

Lauantai-iltapäivänä ja sunnuntai aamupäivänä ohjelmassa on yhteisiä työpajoja, mm. resurssikouluttajien täydennyskoulutus sekä erätaukovalmennus. Ensiapuryhmien kouluttajien sisältöosa jatkuu vielä sunnuntaina lounastauon jälkeen. Tällöin käymme läpi miten ensiapuryhmien kouluttaja voi kouluttaa ensiapuryhmille selviämispisteen toteuttamisen ensiapupäivystysten yhteydessä.

Kouluttajapäivien ohjelma:

Kouluttajapäivien mainos löytyy liitteenä. Kouluttajapäiville ilmoittautuneille lähetetään oma ilmoittautumislinkki yhteisiin työpajoihin.

Osallistuminen päiviin on maksutonta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.1.2022. Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Kouluttajapaivat2022