Rasisminvastainen kouluvierailija -koulutus

8.2.2022 17:00 - 19:30
Jukka-Pekka Moilanen / Punainen Risti
Kuvaaja: Jukka-Pekka Moilanen / Punainen Risti
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Oletko kiinnostunut yhdenvertaisuuden edistämisestä ja rasisminvastaisesta toiminnasta? Pidätkö lapsista ja nuorista? Oletko sosiaalinen, avoin ja joustava? Haluatko olla mukana tekemässä Punaisen Ristin vaikuttamistyötä?

Tule rasisminvastaisen kampanjaviikon kouluvierailijaksi!

Koulutus on avoin kaikille kouluvierailutoiminnasta kiinnostuneille, myös jo Punaisen Ristin toiminnassa mukana oleville vapaaehtoisille. Tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus yhdenvertaisuuden edistämiseen, halu toimia lasten ja nuorten parissa ja että koet Punaisen Ristin arvot omaksesi. Koulutuksen käytyäsi voit toimia Punaisen Ristin kouluvierailijana myös kampanjaviikon jälkeen!

Koulutus järjestetään etänä Teams-alustalla. Koulutuksessa saat käytännön tukea ja ohjeita siihen, mitä tulisi ottaa huomioon kouluvierailua sovittaessa, itse vierailun aikana ja vierailun jälkeen. Tutustut myös vierailujen tueksi laadittuihin rasisminvastaisiin materiaaleihin. Kouluttajana toimii koulu- ja oppilaitosyhteistyön koordinaattori Tiia Viinikainen.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan Oma Punaisessa Ristissä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/12950