Oma Punainen Risti -koulutus Varsinais-Suomen osastoille

15.2.2022 17:30 - 19:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Oma Punainen Risti – vapaaehtoisten tietojärjestelmä
Onko sinun osastosi tapahtumat jo näkyvissä Omassa? Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet ohjautuvat Oma Punainen Risti -sivustolle tutustumaan osastojen tapahtumiin ja toimintaan, ja heitä kannustetaan myös rekisteröitymään Omaan. 

Miten uudet kiinnostuneet vapaaehtoiset otetaan vastaan osastossasi? On tärkeää, että uusi, toiminnasta kiinnostunut vapaaehtoinen toivotetaan tervetulleeksi osastoon. Onko sinun osastossasi jo koulutettu ja nimetty Oma-pääkäyttäjä, joka voi hoitaa tämän tärkeän tehtävän? PIdetään yhdessä huolta siitä, että jokainen uusi vapaaehtoinen otetaan mukaan vapaaehtoistoimintaan ja Punaisen Ristin auttamisen ketjuun.

Oma Punainen Risti -koulutus Varsinais-Suomen alueen osastojen vapaaehtoisille järjestetään tiistaina 15.2.2022 klo 17.30-19.00. Koulutus järjestetään Teams-koulutuksena.
Tervetuloa mukaan koulutukseen tästä linkistä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä 

Koulutuksessa käydään läpi Oma Punainen Risti -järjestelmää ja sen mahdollisuuksia osaston toiminnan näkyvyyden lisäämisessä. Oma Punainen Risti -sivusto löytyy täältä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/#

Lämpimästi tervetuloa! 

Lisätietoja: Sirpa Lehtimäki / sirpa.lehtimaki@redcross.fi/ 040 5421 421