SPR hakuohje Folke Bernadotten muistosäätiön vuoden 2022 avustuksiin

Hei Punaisen Ristin nuoret ja nuorten parissa toimivat, 

kiinnostaako kansainvälistyminen vuonna 2022?  

Nyt on aika muuttaa ideat suunnitelmiksi ja hakea Folke Bernadotten muistosäätiön avustuksia vuonna 2022 toteutettavalle kansainväliselle toiminnalle! Kaikki hakumateriaalit löytyvät suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  

Suomen Punaisen Ristin toimijoiden ensimmäinen hakukierros on auki 9.1.2022 asti. Mikäli tämän jälkeen Suomen Punaisen Ristin saamaa avustusta on vielä jaettavaksi, tullaan haku avaamaan uudelleen tammi-helmikuun aikana. Tiedotamme mahdollisesta haun uudelleen avaamisesta erikseen. 

Folke Bernadotten muistosäätiön avustuksilla tuetaan alle 30-vuotiaiden kansainvälistymistä ja kansainvälistä liikkuvuutta. Avustusten tarkoitus on edistää nuorten välistä vuorovaikutusta ja yhteisymmärrystä yli rajojen. 

Avustusten avulla nuoret voivat esimerkiksi osallistua erilaisiin projekteihin, koulutuksiin ja työpajoihin maailmalla, järjestää kansainvälistä toimintaa Suomessa tai käydä oppimassa muiden kansallisten yhdistysten toiminnasta. Kansainväliset projektit tuovat iloa osallistujille, mutta auttavat myös laajentamaan verkostoja ja tuomaan Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikettä lähemmäs kotimaan vapaaehtoistoimintaa.  

Jos tämä herätti kiinnostuksesi, tutustu tarkempiin Rednetissä oleviin hakuohjeisiin osoitteessa rednet.punainenristi.fi/folkebernadotte2022.

Ystävällisesti pyydän jakamaan tietoa avustushausta omassa osastossasi. Jos teillä on kysymyksiä Folke Bernadotten muistosäätiön avustuksesta, voit olla yhteydessä Punaisen Ristin keskustoimiston yhteyshenkilöön.