Soppi kierrätysputiikki avataan Hämeenlinnaan

Suomen Punainen Risti avaa ensimmäisen Soppi kierrätysputiikin Hämeenlinnan Tiiriöön keskiviikkona 24.11. klo 12.

Myytävä tavara tulee kotitalouksilta ja yrityksiltä lahjoituksena. Soppi muuttaa tavaran Suomen Punaisen Ristin avustus- ja vapaaehtoistoiminnan tueksi. Soppi tarjoaa asiakkaille löytämisen riemun lisäksi laajan valikoiman tuotteita. Sopissa asiakas edistää kiertotaloutta ja osallistuu avustus- ja vapaaehtoistoiminnan tukemiseen. Ammattitaidolla lajiteltu ja esille laitettu lahjoitustavara saa arvoisensa uusiokäytön. Sopista asiakas saa myös tietoja, taitoja ja jatko-ohjausta tuotteen elinkaaren pidentämiseksi.

”Soppi on kierrätetyn tavaran putiikki. Kierrätetty tavara on toiselle turha, toiselle aarre”, toteaa Sopin liiketoimintajohtaja Satu Mustajärvi. Soppi ottaa vastaan puhtaita ja ehjiä tavaralahjoituksia putiikin aukioloaikoina. ”Meillä lahjoitus saa arvoisensa uusiokäytön. Sopissa kohtaavat lahjoittamisen ilo ja löytämisen riemu”, summaa Mustajärvi.

Sopin omistavat Punaisen Ristin Hämeen ja Varsinais-Suomen piirit. Soppi on näiden piirien varainhankintaa ja varoja käytetään esimerkiksi auttamisvalmiuden parantamiseen eli vapaaehtoistoiminnan tukemiseen. Toiminta on alusta lähtien ajateltu ketjuksi, tulevaisuudessa putiikkeja avataan lisää Hämeeseen ja Varsinais-Suomeen.

Soppi

Tiiriönsuontie 2 (Powerin ja Euronicsin välissä),  13130 Hämeenlinna

p. 040 540 7626 soppi.hameenlinna@redcross.fi

Facebook: Soppi Hämeenlinna kierrätysputiikki

Aukioloajat arkena klo 10-18 (tiistaisin suljettu) ja viikonloppuisin klo 10-15

 

Lisää voit lukea täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/63266