SYYSKOKOUS 16.11.2021

Virpi Kallio
Kuvaaja: Virpi Kallio
"Kokouksen jälkeen otetussa kuvassa ovat puheenjohtaja Anja Leino (vas.), jäsenmestari Maarit Fabritius ja sihteeri Erja Sihlman."

Anja Leino jatkaa SPR:n Pukkilan osaston puheenjohtajana vuonna 2022. Hänet valittiin tehtävään 16. marraskuuta pidetyssä osaston syyskokouksessa. Varapuheenjohtajaksi nimettiin Jussi Nurminen, rahastonhoitajaksi Anneli Keskipasma ja sihteeriksi Erja Sihlman. Yhdistyksen hallitukseen kuuluvat lisäksi Maarit Fabritius, Maija-Liisa Sihlman, Seppo Salonen ja Virpi Kallio.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmaan kuuluvat - koronatilanteen niin salliessa - muun muassa perinteiset kaksi toritapahtumaa (keväällä Punaisen Ristin viikolla ja syksyllä Nälkäpäiväkeräyksen yhteydessä), osallistuminen järjestöjen ja muiden yhteisöjen tempauksiin (esimerkiksi laskiaistapahtuma, kymppisynttärit ja Nuokku-toiminta) sekä avustaminen verenluovutustilaisuudessa, mikäli sellainen järjestetään Pukkilassa. Yhdistys selvittää myös Kontti-keräyksen ja ensiapukoulutuksen järjestämismahdollisuuksia. Toiminnasta tiedotetaan muun muassa vuotuisella jäsenkirjeellä, sosiaalisessa mediassa ja RedNetissä.