HAUSSA 3 VERKKOTYÖNTEKIJÄÄ MÄÄRÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN SEKASIN-CHATTIIN

Sekasin Kollektiivin sisäinen haku, sis.myös sijaiset ja vapaaehtoiset sekä kaikki Kollektiivissa mukana olevat toimijat.

3 VERKKOTYÖNTEKIJÄÄ SEKASIN-CHATTIIN

Etsimme kolmea verkkotyöntekijää keskustelemaan chatissa nuorten kanssa sekä tukemaan verkossa toimivia vapaaehtoisia ja työntekijöitä.

Tehtävä sopii juuri sinulle, jolla on vahva halu olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä nuorten mielenterveyden tukemista verkossa. Koet verkostoyhteistyön mielenkiintoiseksi ja haluat olla osa innovatiivista yhteisöä. Vapaaehtoisten kanssa toimiminen on sinulle mielekästä ja arvostat sitä.

Olet omatoiminen, joustava ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Olet kerännyt kokemusta toimisesta verkossa asiakastyössä ja omaat kokemusta myös vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Työkielesi on suomi, jolla ilmaiset itseäsi erittäin hyvin kirjallisesti ja tarvittaessa pärjäät myös englannin ja ruotsin kielellä. Työotteesi on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Koulutuksesi on vähintään opistotasoinen.

Yksi työntekijöistä työskentelee arkipäivisin päiväsaikaan, kaksi iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin työaika on pääsääntöisesti iltapäivästä puoleen yöhön – myös viikonloppuisin. Iltatyö järjestetään jaksotyönä, joka sisältää pidempiä työ- ja vapaajaksoja. Nyt auki olevat tehtävät sijoittuvat hallinnollisesti MIELI Suomen Mielenterveys ry:hyn. Työtä tehdään sekä Pasilassa että etänä.

  • Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G 22. Päivätyöaikaa tekevän verkkotyöntekijän työaika on 37,5 h/vk, ilta- ja viikonloppuihin sijoittuvan tehtävän työaika on 80 % (30 h/vk) kokonaistyöajasta ja työtä tehdään jaksoissa (viikko töitä, viikko vapaata).
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 28.2.2022.
  • Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
  • Lisätietoja tehtävästä antaa Sekasin tiimin tiimipäällikkö Miguel Reyes p. 044 5868 499 miguel.reyes@sekasin.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.10.2021 mennessä: pauliina.vuorinen@sekasin.fi . Haastatteluja toteutetaan mahdollisesti jo hakuajan vielä ollessa käynnissä.

TULE OLEMAAN KANSSAMME SEKASIN!

Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen missio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Tuemme nuoria verkossa eri tavoin, kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tukimuotoja ja kokeilemme uusia. Kohtaamme nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord yhteisössä. Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Sekasin Kollektiivin koordinaatiosta vastaa MIELI Suomen Mielenterveys ry, Suomen Punainen Risti, Setlementtiliitto sekä SOS-Lapsikylä.

 

Satu Raappana

Toiminnanjohtaja / Executive Director / Verksamhetsledare

Sekasin Kollektiivi / Mental Collective / Mental Kollektiv

 

Maistraatinportti 4 A, 4.krs , 00240 Helsinki

+358 9 4135 0510 / +358 40 840  6681

www.sekasin.fi 

 

Sekasin Kollektiivi on lukuisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka yhteinen missio on, ettei kukaan nuori jää pahan olonsa kanssa yksin. Tuemme nuoria verkossa eri tavoin, kehitämme jatkuvasti olemassa olevia tukimuotoja ja kokeilemme uusia. Kohtaamme nuoria Sekasin-chatissa, ryhmä-chatissa ja Discord yhteisössä. Toiminnassa on mukana sosiaali-, terveys- ja nuorisoalan ammattilaisten lisäksi suuri joukko vapaaehtoistoimijoita. Sekasin Kollektiivin koordinaatiosta vastaa MIELI Suomen Mielenterveys ry, Suomen Punainen Risti, Setlementtiliitto sekä SOS-Lapsikylä.