Nälkäpäivätori 25.9.2021

Poliitikot Nälkäpäivä-

kerääjinä Pukkilassa

Joukko kuntapoliitikkoja on lupautunut kunnanhallituksen puheenjohtajan Juha Aholan ja varapuheenjohtajan Leena Clewerin johdolla Nälkäpäivän lipaskerääjiksi Pukkilassa. He päivystävät SPR:n Pukkilan osaston muun ryhmän kanssa Salen edessä perjantaina 24. syyskuuta kello 15-19.

Nälkäpäiväkassaa kartutetaan myös lauantaina 25. syyskuuta Pukkilan järjestötorikesän päättävässä Nälkäpäivän toritapahtumassa, joka pidetään Onnintorilla kello 9-11. Punainen Risti pitää torikahvilaa ja myy Nälkäpäiväleipiä sekä arpoja. Musiikkiohjelmasta vastaa Arto Luoma.

Salessa on myynnissä Avun ketju -heijastimia. Heijastimien tuotto ohjataan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston kautta kriisivalmiuteen ja varautumiseen sekä eniten apua tarvitsevien auttamiseen niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Nälkäpäivän ydinviesti on ”Toistemme tukena. Aina”. Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat pysyvästi läsnä lähes kaikissa maailman maissa. Jo kahden ja puolen euron lahjoituksella SPR pystyy maailmalla tarjoamaan perheelle lämpimän aterian ja 15 eurolla hygieniapaketin kuukauden tarpeisiin sekä Suomessa 160 eurolla vaatteet tulipalon uhrille.