Nälkäpäivä Varsinais-Suomessa

23. - 25.9.2021
Emilia Anundi
Kuvaaja: Emilia Anundi
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 

Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräyksessä 23.-25.9.2021 kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Näillä varoilla Punainen Risti voi auttaa nopeasti siellä, missä avun tarve kulloinkin on suuri – niin kotimaassa kuin maailmalla.

Kahden viime vuoden aikana Varsinais-Suomen piirin alueella Punainen Risti on ollut mukana auttamassa ja antamassa kotimaan apua yhteensä 31 äkillisessä onnettomuustapahtumassa, suurin osa niistä on ollut tulipaloja. Punaisen Ristin apu on sekä aineellista apua että henkistä tukea. Keskimäärin katastrofirahaston varoja on käytetty kotimaan apuun piirin alueella noin 10 000 € / vuosi.

Punaliiviset lipaskerääjät liikkeellä torstaista lauantaihin ympäri Varsinais-Suomea

Nälkäpäivä näkyy koko Varsinais-Suomen alueella, kun punaliiviset lipaskerääjät ovat liikkeellä kaduilla ja kauppojen edustoilla. Monissa tapahtumissa on myös mahdollista ostaa Nälkäpäiväleipää, herkutella hernekeitolla tai ostaa arpoja Nälkäpäivän hyväksi. Vapaaehtoiset antavat kaikille mahdollisuuden auttaa – tervetuloa mukaan auttajaksi!

Tiedot SPR Varsinais-Suomen piirin paikallisosastojen Nälkäpäivästä löytyvät tämän sivun alareunasta pdf-liitetiedostona, ne on kirjattu osastojen mukaan aakkosjärjestyksessä.

Toistemme tukena. Aina.

Lisätietoja:
järjestöpäällikkö Sirpa Lehtimäki / sirpa.lehtimaki@punainenristi.fi / 040 5421421