Haemme varautumisen ja valmiuden asiantuntijaa

Eero Sario
Kuvaaja: Eero Sario

Haemme Helsingin ja Uudenmaan piiriin kehittämisorientoitunutta

Varautumisen ja valmiuden asiantuntijaa

vastaamaan piirin varautumisen ja valmiuden suunnittelusta, kehittämisestä ja ylläpidosta.

Monipuolisessa tehtävässä koordinoit ja kehität vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaa piirin alueella. Toimit varautumis- ja valmiustoiminnan asiantuntijana piirin osastoille, tuet VAPEPA:n paikallis- ja maakuntatoimikuntien toimintaa, ja teet yhteistyötä alueen VAPEPA-verkostoon kuuluvien järjestöjen kanssa. Tehtäviisi kuuluu koordinoida valmiuteen liittyvää viranomaisyhteistyötä ja suunnitella harjoitus- ja koulutustoimintaa piirin alueella.

Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden aiempaa päätoimista työkokemusta varautumisen ja valmiuden alueilta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, eduksi nähdään varautumiseen liittyvät opinnot. Suomen kielen taitosi on sujuva, arvostamme myös ruotsin ja englannin osaamista. Sinulla on kokemusta viranomaisverkostoista ja tunnet järjestömaailmaa sekä vapaaehtoistyötä. Olet kiinnostunut kouluttamaan ja innostamaan ihmisiä varautumisen ja valmiuden alueella. Työssä tarvitset ajokorttia.

Tehtävässä tarvitset vahvaa kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia laaja-alaisesti ja nopeaa reagointikykyä sekä joustavuutta vaihtuvissa tilanteissa. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toimit sujuvasti ja mielelläsi verkostoissa ja rakennat aktiivisesti yhteistyötä eri sidosryhmien suuntaan. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Toivomme sinulta rohkeaa ja näkemyksellistä otetta piirin varautumisen ja valmiuden asiantuntijana - pääset toteuttamaan ja kehittämään toimintaa näkemystesi pohjalta. 

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä yhdessä maailman tunnetuimmista järjestöistä. Liity aktiiviseen joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Ari Hakala 07.09. klo 13–15 ja 13.9. klo 12.00–15.00, puh. 040 594 8141 sekä MPS-konsultit Johanna Leskinen 08.09. klo 8.30–10.00., puh. 020 746 9406 ja Satu Lannetta 13.9. klo 11.00–12.30, puh. 020 746 9484.

Yhteistyökumppanina rekrytoinnissa toimii MPS. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 15.9.2021 mennessä.

https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3625