Liiderit

Kiinnostaako viestintä ja vuorovaikutus? Haluatko kehittää vapaaehtoisjohtamisen taitojasi? Olla mukana järjestämässä tempauksia? Ojentaa auttavan kätesi, kun sitä tarvitaan? Jos vastasit jossain kohdassa "joo", olet etsimämme Liideri! 

Liiderit on osaston uusi toimintaryhmäkonsepti, jossa uusia vapaaehtoisjohtamisesta, viestinnästä ja järjestötoiminnasta kiinnostuneita vapaaehtoisia perehdytetään erilaisin keinoin ja aina toiminnan kautta käytännöillisesti järjestön tehtäviin niin paikallisella, piirin kuin kansallisellakin tasolla. Se tarjoaakin ennennäkemättömän tiiviin, mutta monipuolisen katsauksen järjestön toimintaan, jonka avulla vapaaehtoiset voivat ponnahtaa vastuullisiinkin vapaaehtoistehtäviin lyhyeksi tai pitkäksi ajaksi. 

Ryhmän toiminnassa hyödynnetään monia erilaisia työskentelytapoja (jamit, vierailut, kampanjasuunnittelut ja -toteutukset, jne.).

Ensimmäisen vuoden "rookiet" tapaavat kevät- ja syyskauden noin kerran kahdessa viikossa, joista joka toinen kerta on tutustumista toimintaan ja joka toinen kerta toiminnan totetuttamista liiderien kanssa. Sen jälkeen valmiit liiderit tapaavat noin kerran kuussa suunnitellen ja toteuttaen toimintaa sekä jakaen ajankohtaisia tehtäviä ryhmäläisten kesken. 

Voit osallistua toimintaan juuri sen verran kuin sinulle itsellesi sopii, mutta säännöllisestä osallistumisesta saat sähköisen osaamismerkin vuoden lopussa (mikäli sellaisen tekijä löytyy ryhmästä!). 

Tule mukaan tekemään ryhmästä vuoden huikein menestystarina! Liity ryhmään Omassa ja pysy kuulolla ryhmän tapahtumista! 

Ensimmäinen tapaaminen on LA 26.3. KLO 14-16 Asukastalo Gabrossa, Vuosaaressa, Leikosaarentie 20. Ilmoittaudu mukaan Omassa