Monikielinen koronarokotusinfokampanja on käynnistynyt

Punaisen Ristin Satakunnan piirin, Satakunnan Monikulttuuriyhdistyksen ja Porin kaupungin perusturvan yhteistyössä järjestämä kolmipäiväinen, monikielinen koronarokotusinfokampanja on käynnistynyt maanantaina 28.6.

Kampanjan tavoitteena on tarjota tietoa koronasta ja koronarokotuksesta ihmisille, joiden äidinkieli on jokin muu kuin suomi tai englanti. Infopisteellä on mahdollista muun muassa varata rokotusaika, sekä saada opastusta rokotukseen menemisestä ja rokotuksen käytännöistä. Ohjausta ja neuvontaa tarjoavat tehtäväänsä perehdytyksen saaneet vapaaehtoiset yhdessä terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Neuvontaa on tarjolla päivittäin suomeksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi. Ensimmäisenä päivänä vapaaehtoisemme puhuvat lisäksi kahdeksaa muutakin kieltä; slovakkia, tšekkiä, swahilia, hepreaa, kiinaa, somalia, kurdia ja persiaa. Kampanja jatkuu tiistaina 29.6. ja keskiviikkona 30.6. Infopiste toimii Punaisen Ristin Satakunnan piirin vanhassa toimistossa Pohjoispuisto 3:ssa maanantaina 28.6., tiistaina 29.6. ja keskiviikkona 30.6. klo 14-18.  Seuraa kampanjan etenemistä Punaisen Ristin sosiaalisessa mediassa:

Facebook: Punainen Risti Satakunnan piiri

Instagram: @punainen_risti_satakunta

Twitter: SPR Satakunnan piiri