Haemme vapaaehtoisia kehittämisryhmiin

Haemme innokkaita ja kehittämismyönteisiä vapaaehtoisia piirin kehittämisryhmiin

Piirin hallitus on valmistellut kevään aikana kehittämisryhmien perustamista. Kokouksessaan 8.6.2021 hallitus päätti perustaa kolme kehittämisryhmää vuosille 2021 – 2023. Ryhmät perustetaan seuraaville toimintalinjauksen mukaisille toiminnoille:

1. vapaaehtois- ja osastotoiminta
2. valmius ja auttamiskyky
3. digitaalisuus ja viestintä

Ryhmien  toiminta käynnistyy syksyllä ja haemme nyt halukkaita vapaaehtoisia ryhmien aktiivisiksi jäseniksi. Kehittämisryhmien tehtävät:

• Kehittämisryhmien tarkoituksena on omalta osaltaan edistää toimintalinjausten mukaisesti piirin toiminnan kehittämistä.
• Kehittämisryhmien toiminnan tavoitteena on myös tukea toimihenkilöitä toiminnan kehittämisessä, tuottaa tietoa piirin hallitukselle sekä tehdä esityksiä toiminnan kehittämisestä.
• Kehittämisryhmätoiminta on myös lisä vapaaehtoistoimintaan. Kehittämisryhmä tarjoaa mahdollisuuden myös omaan kehittymiseen ja järjestön sisäisen yhteistoiminnan kehittämiseen. Kehittämisryhmässä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään piirin toimintaa.

Kiinnostaako kehittäminen?

Haemme innokkaita ja kehittämismyönteisiä henkilöitä ympäri Helsingin ja Uudenmaan piiriä toimimaan jäseninä kehittämisryhmissä. Jos tunnet intoa kehittämiseen ja uuden luomiseen, niin laita vapaamuotoinen hakemus haluamassasi muodossa (kirjallisena tai videona).  Kerro hakemuksessasi, kuka olet, mistä tulet ja mihin ryhmään haluaisit jäseneksi.  Perustele myös, miksi juuri sinut tulisi valita ryhmään. Hallitus valitsee kuhunkin ryhmään hallituksen ja piiritoimiston edustajien lisäksi hakemusten perusteella kuusi jäsentä.

Hakemukset 22.8.2021 mennessä

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 22.8.2021 mennessä piiritoimistoon Tuula Korhoselle, sähköposti tuula.korhonen@punainenristi.fi.

Lisätietoja ryhmien toiminnasta antavat Jouni Pousi,  sähköposti jouni@jounipousi.fi ja Päivi Vuorimaa, sähköposti paivi.vuorimaa@punainenristi.fi.

Tervetuloa mukaan kehittämään piirimme toimintaa!

Jouni Pousi, piirin hallituksen puheenjohtaja ja Päivi Vuorimaa, toiminnanjohtaja