InAction! -pelinohjaajakoulutus

14.8.2021
10:00 - 16:00
Sinustako InAction! -pelinohjaaja? Omaat vankat ensiaputaidot, pidät nuorten kanssa toimimisesta, haluat lähteä kouluttamaan yläkouluikäisiä nuoria ensiaputaitojen saloihin. Lähde mukaan!
Mari Rantio, SPR Hämeen piiri
Kuvaaja: Mari Rantio, SPR Hämeen piiri
"InAction! -pelinohjaaja peliä aloittamassa."
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
15€, laskutetaan jälkikäteen osallistujilta
Järjestäjä: 
SPR Hämeen piiri

InAction! on yläkoulun kasiluokkalaisille suunnattu hätäensiapukoulutus, joka toteutetaan virtuaalisen Seppo-pelialustan avulla. Normioloissa koulutus muodostuu kahden tunnin verkkokoulutuksesta sekä n. neljän tunnin ensiapupelistä. Peliä vetää Punaisen Ristin koulutettu InAction! -pelinohjaaja. 

Koulutuksessa tutustut InAction! -hätäensiapukurssiin, saat vinkkejä nuorten kanssa toimimiseen sekä ohjeita ja käytännön harjoituksia Seppo-pelialsutan käyttöön. Jos mahdollista, ota oma kone tai tabletti mukaan koulutukseen.

InAction! -pelinohjaajakoulutus on tarkoitettu osastojen aktiivisille toimijoille, jotka kuuluvat ensiapuryhmään tai omaat vankat ensiaputaidot: Pidät aidosti nuorista ja nuorten kanssa toimimisesta, hallitset tietokoneen ja tabletin käytön, haluat tutustua uuteen tapaan kouluttaa ensiapua ja pystyt mahdollisuuksien mukaan toimimaan arkipäivisin kouluttajana kouluilla.

Koulutuspaikkana toimii Tampuri, SPR Tampereen osaston toimitila, Otavalankatu 12, 33100 Tampere. Koulutuspäivä koostuu teoriasta ja käytännön harjoituksesta samalla pelaten InAction! -peliä. Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen kanssa yhteistyössä. 

Tarjolla on sämpyläkaffet päivän aluksi ja iltapäivällä jotain makoisampaa kyytipojaksi. Lounaan jokainen osallistuja hoitaa omakustanteisesti. Voit myös ottaa omat eväät mukaan tai pyörähtää lähiseudun eväspaikoissa syömässä.
Ilmoittaudu 9.8. mennessä Oma Punainen Ristin kautta https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11343
Lisätietoja koulutuksesta Marilta, mari.rantio@redcross.fi tai 040 809 3436.
 

Tervetuloa mukaan!