Tapaturmien ehkäisyn täydennyskoulutukset 2021

Tämän kevään ensimmäinen täydennyskoulutus on tiistaina 25.5 klo 17-18.30.

Aiheena on eri ikäisten tapaturmat (lapset ja nuoret, työikäiset ja iäkkäät). Kouluttajina toimivat THL:n asiantuntijat:

Ulla Korpilahti, kehittämispäällikkö,  Hanna Kettunen, erikoistutkija ja Riitta Koivula, kehittämispäällikkö.

Ilmoittautuminen 24.5 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/Terveyden_edistamisen_vapaaehtoisten_syventava_web

 

Muut täydennyskoulutukset – yhteinen ilmoittautumislinkki:  https://www.lyyti.in/Turvakoutsien_syventavat_webinaarit_2021

Voit ilmoittautua kaikkiin ja osaan webinaareista. Webinaarit toteutetaan Teamsilla ja linkki osallistujille lähetetään ennen webinaaria. 

  • Tiistai 15.6. 2020 klo 17-18.30: Vesiturvallisuus: hukkumistapaturmat ja niiden ehkäisy, Niko Nieminen, viestintäasiantuntija, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH)
  • Perjantai 13.8: Tapaturmapäivä - suunnitteilla mm. Tapaturmapäivän chat (tietoa myöhemmin)
  • Tiistai 5.10 klo 17-18.30: Paloturvallisuus ja tietoa Paloturvallisuusviikosta, Juha Hassila, Turvallisuusviestinnän asiantuntija, Suomen Pelastualan Keskusjärjestö (SPEK)
  • Tiistai 9.11 klo 17-18.30: Kaatumistapaturmat, liikkumisen suositukset ja turvallinen jäällä liikkuminen, Tanja Kulmala, UKK-instituutti, Niko Nieminen, viestintäasiantuntija, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) ja Saara Aakko, terveyden edistämisen suunnittelija, Punainen Risti.
  • Tiistai 14.12 klo 17-18.30: Myrkytykset ja niiden ehkäisy, Kristiina Myllyrinne, asiantuntija ensiapu ja terveys, Punainen Risti