Piirin vuosikokouksen henkilövalinnat

"Marju Sjösten, piirin uusi puheenjohtaja"

SPR:n vuosikokous 24.4.2021 valitsi Satakunnan piirin uudeksi puheenjohtajaksi opetushoitaja Marju Sjöstenin Porin osastosta.  Marju on toiminut ensiapupäivystäjänä usean vuoden ajan. Myös Punaisen Ristin luottamushenkilötoiminta on tullut tutuksi Marjun toimiessa sekä osaston sihteerinä että varapuheenjohtajana.  

SPR Satakunnan piiritasolla hän on toiminut sekä piirihallituksen jäsenenä että varapuheenjohtajana monta vuotta. Piirin ensiapu-ja valmiusvaliokunnan sekä terveyden ja hyvinvoinnin valiokuntien puheenjohtajuus  on antanut näkökulmaa Punaisen Ristin auttamistoimintaa laajalla perspektiivillä. Marjun omin sanoin ”SPR:n toiminta ja auttamistyö on aina kiinnostanut minua ja se on vapaaehtoistöistäni viimeisin, josta aion ja haluan luopua.”

Koulutukseltaan Marju Sjösten on sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja hän on toiminut viimeiset 16 vuotta Turunyliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opetushoitajana Porin hajautuksessa. Marjun perheeseen kuuluu aviomies, 4 tytärtä perheineen ja 7 lastenlasta.

Piirin edellinen puheenjohtaja, Marju Pihlajamaa Punkalaitumen osastosta, jatkaa varapuheenjohtajana ja hänellä on tärkeä pesti myös Punaisen Ristin hallituksen jäsenenä valtakunnallisella tasolla.

Muut uudet piirihallituksen jäsenet ovat Aalto Marja-Leena Rauman osastosta, Aronen Pirjo Hinnerjoen osastosta, Leija Hanna Euran osastosta, Leppänen Reijo Ikaalisten osastosta, Rekola Hellevi Huittisten osastosta ja Viljakainen Tiia Jämijärven osastosta.

Onnittelut valituille henkilöille!

Piirihallitus