Aurajoen osaston postituslista siirtymässä Oma Punainen Risti -järjestelmään

SPR Aurajoen osasto on luopumassa sähköpostijärjestelmän vaihdoksessa osaston vanhasta sähköpostilistasta ja siirtyy käyttämään tiedottamisessa Oma Punainen Risti järjestelmää, johon voivat liittyä kaikki osaston toiminnasta kiinnostuneet. Samalla saamme päivitettyä listan ajantasaiseksi toiminnasta kiinnostuneista ja GDPR-tietosuojan mukaiseksi, kun tietojen säilöntä siirtyy Punaisen Ristin ylläpitämään järjestelmään.
 
Käy tekemässä rekisteröityminen osoitteessa https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/ ja valitse "Luo profiili" ja kirjoita profiilin luonnissa kohdassa "Missä haluat auttaa?" joko Aurajoen osasto tai postinumero 20540 hakukenttään, jolloin sivu ehdottaa "20540 -Aurajoen osasto" ja rekisteröinti tulee tällöin Aurajoen osastolle. Osasto ei voi viedä suoraan osoitetietoja järjestelmään ja siksi jokaisen on käytävä tekemässä rekisteröinti itsenäisesti.
 
Uuden Oma Punainen Risti järjestelmän kautta saamme nopeammin viestittyä osaston jäsenten ja toiminnasta kiinnostuneiden kanssa. Liittyminen järjestelmään ei velvoita osallistumaan osaston toimintaan mutta helpottaa osaston tiedottamista jatkossa sekä voimme tulevaisuudessa myös tarjota sitä kautta tietoa mm. alkavasta ensiaputoiminnasta.
 
Vanha sähköpostilista poistuu hiljalleen käytöstä lähiviikkojen aikana, nyt kun viestintä sitä kautta on tauolla ja poistamme osoitteet vanhasta järjestelmästä.