Sinä olet meille tärkeä! Tilaamalla kevätkalenterin saat piristystä päiviisi

Kevätkalenteri 2021 syntyi halusta tukea Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisia ja aktiiveja. Punainen Risti ei olisi mitään ilman motivoituneita ja hyvinvoivia vapaaehtoisiaan.

Haluamme kertoa, kuinka tärkeä sinä olet meille. Jotta voisi auttaa toisia, on välillä autettava itseä ja huolehdittava omasta jaksamisesta. Hyvinvoiva ihminen luo hyvinvointia ympärilleen.

Tilaa kalenteri suomeksi tai ruotsiksi täältä: http://spr.punainenristi.fi/kevatkalenteri

Kalenterin luukut kannustavat ottamaan hetken aikaa itselle ja omalle hyvinvoinnille. Saat tilaamispäivästäsi lähtien viikoittain sähköpostiluukun, jossa on jokin terveyttä ja hyvinvointia edistävä vinkki tai harjoitus. Kalenteri jatkuu tilauspäivästä kolme kuukautta, eli kahdentoista viestin verran.

Kuluneen vuoden aikana koronapandemia on saattanut Punaisen Ristin uusien haasteiden äärelle, mikä on vaikuttanut vapaaehtoistyön luonteeseen. Uudet olosuhteet ovat aiheuttaneet kuormitusta. Osa vapaaehtoisista on joutunut luopumaan kasvokkaisen vapaaehtoistoiminnan tekemisestä toiminnan ollessa tauolla tai riskiryhmään kuulumisen estäessä osallistumisen. Haluamme muistaa sinua kevätkalenterilla, sillä jaksamisesi on meille tärkeää.

Kaikki harjoitukset löytyvät myös helmikuun ensimmäisestä viikosta lähtien Punaisen Ristin oppimateriaaleista otsikolla "Sinulle: hyvinvointia ja jaksamista tukevia harjoituksia".Kevätkalenteri 2021 on toteutettu LähiTapiolan rahoittamana.

lloisin terveisin, Suomen Punaisen Ristin kevättontut

P.S. Jos mieleesi tulee joku toinen kevätkalenterista ilahtuva vapaaehtoinen tai ystävä, vinkkaa tästä hänelle. Olisi ilo saada hänetkin mukaan.