Kaveritaitoja-ohjelma nuorten ystäväparitoiminnan tueksi

Simo Heikkinen / SPR Kaveritaitoja-ohjelma
Kuvaaja: Simo Heikkinen / SPR Kaveritaitoja-ohjelma

Vuorovaikutustaitoja tarvitaan niin uusiin ihmisiin tutustuessa, kaverisuhteiden ylläpitämisessä kuin vaikka työpaikkaa hakiessa. Nämä taidot eivät ole meissä automaattisesti, vaan jokainen meistä tarvitsee ainakin johonkin vuorovaikutuksen osa-alueeseen harjoitusta ja rohkaisua. Varmuus löytyy vain harjoittelun, toiston ja kokemuksen myötä. 

 

Verkkopohjaisessa Kaveritaitoja-ohjelmassa pääsee tutustumaan kaveritaitojen eri teemoihin animaatiovideoiden sekä monipuolisten tehtävien avulla. Ohjelma on suunnattu nuorille, mutta sisältöjä voi hyödyntää kaikessa ystävätoiminnassa. Kaveritaitoja-ohjelmaa voi toteuttaa joko itsenäisesti, yhdessä Punaisen Ristin ystävävapaaehtoisen kanssa tai ryhmässä, kuten oppitunnilla. 

 

Kaveritaitoja-ohjelman sisältö on tuotettu Kaveritaitoja nuorille –hankkeessa yhteistyössä MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kanssa osana Veikkauksen tuotoilla tuettua Punaisen Ristin Kaveritaitoja nuorille –hanketta (2020-2022). 

 

Kaveritaitoja-ohjelmawww.punainenristi.fi/kaveritaitoja  

Kaveritaitoja-ohjelma osana ystävätoimintaa -webinaari: 6.5.2021 klo 17-19:30, lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10459