Yritysjäsenemme: Tampereen Aluetaksi Oy

Tampereen Aluetaksi Oy on jo usean vuoden ajan ollut Punaisen Ristin yritysjäsen.

Nyt meille on strategiaan määritelty yhtenä arvona vastuullisuus. Vaikka strategiakaudella pääpaino meillä onkin ympäristövastuullisuudessa, niin meille on tärkeitä myös muut vastuullisuuden osa-alueet: sosiaalinen ja taloudellinen vastuu. SPR on tarjonnut meille helpon ja luotettavan tavan tehdä hyvää.

SPR:n tämän vuoden kohteena on mm. viranomaisten avustaminen koronarokotuksissa sekä henkinen tuki poikkeusoloissa. Tampereen Aluetaksi kokee tämän erittäin tärkeänä tänä meille kaikille vaikeana epidemia-aikana. Yritysjäsenyydellä voimme osaltamme olla mukana koronan vastaisessa taistelussa.

Näinä vaikeina aikoina tarvitsemme luotettavia tahoja ja kumppaneita. Luotettavuus ja turvallisuus korostuvat entisestään poikkeustilanteissa.

Me Taksi Tampereella teemme kaikkemme sen eteen, että sinä hyvä asiakkaamme voit tuntea olosi turvalliseksi matkustaessasi taksilla. Taksilla matkustaessasi vältyt joukkoliikenteen ihmismassoilta. Koronavirusepidemian aikana kiinnitämme aivan erityistä huomiota hygieniaan ja auton pintojen puhdistamiseen.

Tervetuloa matkaamme!

(Tiina Pessi, Tampereen Aluetaksi Oy)