Ystävätoiminnan peruskurssi, etänä

9.10.2021 10:00 - 13:00
SPR aineistopankki
Kuvaaja: SPR aineistopankki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Punainen Risti lievittää yksinäisyyttä välittämällä ystäviä toisen ihmisen seuraa kaipaaville. Ystävät pitävät yhteyttä toisiinsa puhelimitse, verkon välityksellä tai koronatilanteen huomioon ottaen ja terveysturvallisuutta noudattaen myös kasvotusten omalla paikkakunnalla.

Ystävätoiminnan kurssin tavoitteena on tarjota perustiedot Punaisesta Rististä ja vapaaehtoisesta ystävätoiminnasta, sekä antaa eväitä vapaaehtoisena ystävänä toimimiseen, herättää ajatuksia ja innostaa mukaan ystävätoimintaan.

Kurssin sisältö:
Punaisen Ristin ystävätoiminta
Yksinäisyys haastaa ystävätoimintaa
Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen
Vapaaehtoisen hyvinvointi

Kouluttajat: Annika Korpinen Suomen Punaisen Ristin Kaakois-Suomen piiristä ja Helena Lukkarinen SPR Kuusankosken osaston ystävätoiminnasta.

Kurssi toteutetaan etäopetuksena. Lähetämme osallistujille Teams-linkin sähköpostiin ennen kurssin alkua. Osallistujilla tulee olla käytössä verkko- ja videoyhteys. Ilmoittaudu mukaan kurssille 5.10.2021 mennessä. OMAssa https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10437
tai sähköpostiin ystavat.sprkuusankoski@gmail.com

Ennen kurssin alkua:
• Luo vapaaehtoisen profiili Oma Punainen Risti –järjestelmään: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/
• Tutustu Punaiseen Ristiin ja sen periaatteisiin tekemällä netissä verkkokurssi Tervetuloa yhteiseen tarinaan: https://rednet.punainenristi.fi/node/42904

HL 17.8.2021