Punaisen Ristin uudet verkkosivut ovat tehty palvelemaan käyttäjiä

Punaisen Ristin uusi kotisivu julkaistiin 12.1.2021. Sivusto sijaitsee entisessä osoitteessa punainenristi.fi ja ruotsiksi osoitteessa www.rodakorset.fi.  Kaikki RedNet-sivut pysyivät entisellään kuin myös piirien kotisivut.

Uusi punainenristi.fi on suunniteltu palvelemaan erityisesti uusia vapaaehtoisia joille järjestö ei ole vielä tuttu, lahjoittajia, jäseniä, avunhakijoita ja -tarvitsijoita, tiedon etsijöitä ja rahoittajia sekä yhteistyökumppaneita. Sivuston tuottamiseen on osallistunut yli sata Punaisen Ristin työntekijää.

Sivuston suunnittelussa on huomioitu edellä mainittujen käyttäjäryhmien erilaisia tarpeita, kuten toiminnan esittelyä uusille vapaaehtoisille ja ohjaamista OMA:an. Myös mobiilitoimivuus, lahjoitustoiminnallisuuden käyttäjäystävällisyys, saavutettavuus, tietoturva-asetukset ja hakukoneoptimointi on pyritty huomioimaan nykyaikaisilla tavoilla.

Jos haluat antaa palautetta tai ajatuksia uusia sivuja koskien voit ottaa yhteyttä joko sähköpostiosoitteella info@punainenristi.fi tai uusilta sivuilta löytyvällä palautelomakkeella.