Terveyspiste

Liisa Flinck-Vasama
Kuvaaja: Liisa Flinck-Vasama
"Terveysneuvontaa Punaisen Ristin tapahtumassa"

Kohtaamispaikka Tampuri-Hervannassa toimii terveysneuvontavastaanotto, Terveyspiste. Toiminnan tavoitteena on terveyden edistäminen ihmisen omilla ehdoilla, arkielämässä selviytymisen paraneminen ja elämäntapasairauksien ehkäiseminen.

Kaikki terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneet ovat tervetulleita Terveyspisteeseen ilman ajanvarausta. Terveyspisteen vastaanotolla voi keskustella koulutetun sairaanhoitajan kanssa luottamuksellisesti itselle tärkeistä hyvinvointiin liittyvistä kysymyksistä ja tarkistuttaa verenpaineen sekä saada neuvoja tarpeen mukaan. Palvelu on kaikille maksutonta.

Terveyspisteen vastaanotot Tampuri-Hervannassa (Duon kauppakeskus, Pietilänkatu 2, käynti Hervannan valtaväylän puolelta) jatkuvat jälleen elokuussa!

Terveydenhuollon ammattilainen, tule mukaan!

Terveyspisteessä toimii vapaaehtoisia terveyden- ja sairaanhoitajia, jotka vuorottelevat neuvontakerroilla. Toivomme joukkoomme jatkuvasti uusia terveydenhuollon ammattilaisia, jotka pitävät ihmisläheisestä toiminnasta ja haluavat antaa aikaansa vapaaehtoisena terveyden edistämiseen.

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä Terveyspisteen vastuuvapaaehtoiseen Heliin, terveyspiste@sprtampere.fi