SPR Tampereen osasto hakee Vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto hakee
VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORIA

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö. Vapaaehtoisten tukena työskentelee palkattua henkilökuntaa ympäri Suomea. Suomen Punaisessa Ristissä on noin 450 paikallisosastoa. Tampereen osastossa on 2.600 jäsentä ja se on Suomen suurin paikallisosasto. Tampereen osastossa on tällä hetkellä neljä työntekijää.

Nyt haemme joukkoomme määräaikaista vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria vakituisen koordinaattorin rinnalle. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit vastaavat vapaaehtoisten tukemisesta, Kohtaamispaikka Tampurin toiminnasta sekä käynnistävät ja kehittävät vapaaehtoistoimintaa Tampereen kaupungin eri alueilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä monipuolisen tehtäväkentän jatkuvasti uudistuvassa Punaisen Ristin paikallisosastossa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta vapaaehtoisten ja ryhmien ohjaamisesta ja kouluttamisesta, organisointitaitoja sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi toivomme monipuolista kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, verkostoitumiskykyä sekä Punaisen Ristin tuntemusta. Olet innovatiivinen ja yhteistyökykyinen sekä viihdyt työssäsi erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä menestymiseen edesauttaa huumorintaju, ongelmanratkaisutaidot sekä positiivinen ja aktiivinen työote. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ajokorttia sekä toimisto-ohjelmistojen hallintaa.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä alkaa tammikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen 31.12.2022 saakka. Palkkauksessa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse toiminnanjohtaja Marjo Majlund p. 040 566 4788 ma 7.12. kello 15-16 ja to 10.12. kello 9-10.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee jättää viimeistään 13.12.2020 sähköpostitse osoitteeseen: marjo.majlund@redcross.fi. Haastattelut järjestetään 16.12. ja 18.12.2020 etäyhteyden kautta.