Tervetuloa keskustelemaan ruoka-avusta!

Ruoka-aputoimijoiden verkkotapaamiset jatkuvat vuodenvaihteen tauon jälkeen torstaina 4.2.2021 klo 12-14! Aiheina vuoden ensimmäisessä tapaamisessa ovat yhteistyö, viestintä ja vaikuttaminen ruoka-aputoiminnassa. Sininauhaliiton Anne Hyyrynen alustaa järjestöjen, seurakuntien ja kuntien välisestä yhteistyöstä, yhteistyön haasteista ja mahdollisuuksista Sininauhaliiton tuoreen tutkimuksen pohjalta. Verkkoviestinnän kehittäjä Annmari Salmela Ruoka-apu.fi-verkkopalvelusta haastaa pohtimaan ruoka-aputoiminnasta viestimistä ja viestintää yhteiskunnallisen vaikuttamisen välineenä. Tervetuloa mukaan ja yhteiseen keskusteluun!

Avoimet verkkotapaamiset ovat tarkoitettu ruoka-avun ja yhteisruokailujen parissa työskenteleville kaikkialta Suomesta. Vajaan vuoden pyörineissä tapaamisissa on ollut mukana jo 170 eri osallistujaa. Tapaamisissa on tarjolla ajankohtaisia alustuksia, hyviä käytäntöjä eri puolilta Suomea sekä kiinnostavaa keskustelua. Tapaamiset toteutetaan Teams-ympäristössä ja järjestelyistä vastaavat Osallistava yhteisö -hanke ja Sininauhaliitto. Laitathan jo nyt kalenteriisi vuoden 2021 tapaamiset: tapaamme läpi vuoden joka kuun ensimmäisenä torstaina klo 12-14.

Pääset liittymään tapaamisiin joka kerta tällä linkillä: https://bit.ly/2WnWyEn

Voit ilomielin välittää liitteenä olevaa kutsua verkkotapaamisiin omille verkostoillesi. Pyydämme uusia tulijoita ilmoittautumaan sähköpostitse info@ruoka-apu.fi (jatkuva ilmoittautuminen), jotta tapaamisia koskevat viestimme tavoittavat kiinnostuneet.