Kotoutumisen tukena - koulutus

15.12.2020
18:00 - 21:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
maksuton
Järjestäjä: 
Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri ja Vaasan suomalainen osasto

Haluatko tietää enemmän pakolaisuudesta ja maahanmuutosta? Oletko miettinyt miten maahanmuuttaja kotoutuu yhteiskuntaan ja miten voit toimia kotoutujan tukena? Vai oletko kenties käynyt ystävätoiminnan peruskurssin, ja kaipaat nyt lisätietoa maahanmuuttajista ystävätoiminnan tueksi.

Kotoutumisen tukena -koulutus avaa osallistujille Punaisen Ristin kotoutumista tukevan toiminnan osa-alueet mielenkiintoisessa ja tiiviissä paketissa. Illan aikana käymme läpi erilaisia aiheita liittyen pakolaisuuteen, maahanmuuttoon, kotoutumiseen, rasismiin ja vapaaehtoistoimintaan maahanmuuttajien parissa.Toimiaksesi ystävänä maahanmuuttajalle, sinun tulee käydä myös Punaisen Ristin ystävätoiminnan peruskurssi. Niistä saat tarvittaessa lisätietoa yhteyshenkilöltä. Kursseja voit myös selata OMA Punaisessa Ristissä.

Koulutus järjestetään Microsoft Teams -yhteydellä ja mahdollisuus on tulla myös paikan päälle Vaasan suomalaisen osaston tiloihin (Kauppapuistikko 26, Vaasa). Koulutus alkaa klo 18 ja päättyy viimeistään klo 21:00. Välissä pidetään sopivasti taukoja. Ilmoitathan lisätiedoissa, oletko tulossa paikan päälle vai osallistutko etänä Teamsin kautta. Paikan päälle saapuvilta toivomme myös ruoka-ainerajoituksia tiedoksemme. Koulutus on maksuton.

Osallistumislinkki lähetetään koulutuspäivänä etäyhteydellä osallistuville.