Ensiapuryhmien kouluttajakoulutus 2021

5.3.2021 10:00 - 7.3.2021 16:00
Jussi Vierimaa
Kuvaaja: Jussi Vierimaa
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Sisältöosan hinta on 135 euroa
Järjestäjä: 
Punainen Risti, keskustoimisto

Tervetuloa hakemaan ensiapuryhmien kouluttajakoulutukseen! Koulutuksen tavoitteena on luoda ja vahvistaa ensiapuryhmien vapaaehtoiskouluttajana tarvittavia tietoja ja taitoja. Koulutuksen läpikäytyäsi voit kouluttaa ensiapuryhmiä teemailtaharjoituksissa ja piirien järjestämissä ensiapuryhmien koulutuksissa. Ensiapuryhmien kouluttajana sinulla on tarvittavat tiedot taidot ja asenne ensiapuryhmäläisten kouluttamiseen.

Ensiapuryhmien kouluttajakoulutukseen kuuluu itsenäisesti suoritettava yhteinen osaamisen osio, välineosa, itsenäiset verkko-opinnot ja sisältöosa eli lähiopetuksena tapahtuva koulutus sekä koulutusnäytteiden anto. Lähipäivien aikana syvennetään kurssilaisten kouluttaja -osaamista keskittyen ensiapuryhmäläisten kouluttamisen erikoispiirteisiin.

Lähipäivät järjestetään 5.-7.3.2021 Nynäsissä, Heinolassa. HUOM! Koronavaraus. Kouluttajakoulutuksen sisältöosan hinta on 135 euroa;. Hinta sisältää majoituksen, ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut.

Haku koulutukseen oheisen linkin kautta maanantaihin 15.1.2021 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/ea-rkk2021. Sinulla tulee olla piirin ensiaputoiminnasta vastaavan työntekijän sekä oman ensiapuryhmänjohtajan suositus kurssille hakemiseen.

Tiedustelut (ensiapuryhmien kouluttajakoulutuksen sisältöosa): Virpi Lohrum, virpi.lohrum@redcross.fi tai 040 830 4406.