Punaisen Ristin vapaaehtoiset Turun kaupungin apuna influenssarokotuskampanjassa Turun Messukeskuksessa

Turun Messukeskuksessa järjestetään Influenssarokotuskampanja marras-joulukuussa. Turun kaupunki toteuttaa yli 18-vuotiaiden riskiryhmäläisten ja 65 vuotta täyttäneiden rokotukset tänä vuonna Turun Messukeskuksessa. Messukeskuksen rokotuksiin on varattava aika. Punainen Risti on Turun kaupungin pyynnöstä kampanjassa apuna.

-Punaisen Ristin vapaaehtoisten tehtävänä on opastaa ja neuvoa asiakkaita löytämään oikeaan paikkaan sekä huolehtia, että asiakkaat pitävät turvavälit, käyttävät käsidesiä ja maskia, avaa SPR Varsinais-Suomen piirin  ohjelmapäällikkö Minna Rautanen vapaaehtoisten roolia Messukeskuksessa tapahtuvassa rokotuskampanjassa. Punainen Risti perehdyttää vapaaehtoiset tehtävään, Rautanen jatkaa.

Korona-ajasta johtuen influenssarokotuksissakin huomioidaan erityisesti terveysturvallisuus ja siksi paikaksi on valittu Turun Messukeskus, jossa on hyvin tilaa pitää mm. turvavälejä.

Haluaisitko tulla mukaan vapaaehtoiseksi? Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/Rokotukset2020_SPRVS

Lisätiedot: miia.rosenqvist@redcross.fi