Osastojen sääntömääräiset asiat

Tässä osiossa ajankohtaisia ohjeita ja muokattavia pohjia osaston sääntömääräisten asioiden hoitoon. 

Kevätkokousten aika alkaa olla käsillä osastoissa.Alta liitteistä löytyy muokattava pohja sekä esityslistalle että pöytäkirjalle. 

Muistattehan toimittaa piiritoimistoon kevätkokouksen tarkastetun ja allekirjoitetun pöytäkirjan liitteineen (toimintakertomus, toiminnantarkastuskertomus ja tilinpäätös) heti kokouksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 15.4. mennessä. Nämä voidaan toimitaa joko postitse tai sähköpostin liitteenä (huom! pöytäkirjassa oltava allekirjoitukset) Piritta Keräselle tai Nina Ihanaiselle. 

Osastojen taloustiedot kootaan omalle lomakkeelle, ja se palautetaan allekirjoitettuna piiriin 30.3. mennessä. Huom! Taloustietolomakkeen voi palauttaa heti tilinpäätöksen valmistuttua, sen ei tarvitse odotella muita asiakirjoja. 

 

Taloustietolomakkeen ohje: Osasto merkitsee taloustiedot liitteistä alta löytyvään lomakkeeseen. Taloustiedot voidaan täyttää lomakkeeseen sähköisesti. Tämän jälkeen lomake tulostetaan, allekirjoitetaan ja lähetetään piirin maaliskuun loppuun mennessä. Piiri kokoaa alueensa tiedot keskustoimistolle, jossa tehdään yhteenveto piireittäin järjestön hallituksen käsittelyyn huhtikuussa ja valtuuston käsittelyyn toukokuussa.

Lisätietoja järjestöpäällikkö Piritta Keränen

Lisää osastojen taloudenhoitoon liittyviä ohjaita ja materiaaleja löytyy: https://rednet.punainenristi.fi/node/38110