Kalle-Pekka Mannila aloittanut SPR Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtajana

Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki

Kalle-Pekka Mannila on aloittanut Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin uutena toiminnanjohtajana 1.11.2020. Hän seuraa tehtävässä eläkkeelle siirtynyttä Pauli Heikkistä, joka luotsasi piirin toimintaa 13 vuotta. 

Mannila (46v) toimi aiemmin Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n toiminnanjohtajana. Lokakuun ajan hän on perehtynyt uuteen tehtäväänsä yhdessä Heikkisen kanssa mm. tavaten Punaisen Ristin keskeisiä verkostoja Varsinais-Suomessa.

-Tämä on ollut innostava ja intensiivinen läpileikkaus piirin toimintaan ja sen yhteistyökumppaneihin, kuvaa Mannila aloitustaan toiminnanjohtajana. Toiminnanjohtajan tehtävä Punaisessa Ristissä on kaltaiselleni kansalaisjärjestötoimijalle unelmien työ, hän jatkaa.

Perehtyminen uuteen tehtävään jatkuu tutustumalla SPR Varsinais-Suomen piirin vapaaehtoisiin, paikallisosastoihin ja niiden monipuoliseen vapaaehtoistoimintaan. 

-Järjestötoiminnan kehittämisessä kiinnostavaa on erityisesti vapaaehtoisten tukeminen ja jäsenmäärän kasvattaminen. Tulevaisuudessa erityistä huomiota tulisi kiinnittää lasten ja nuorten rekrytointiin ja heille suunnatun toiminnan kehittämiseen - mitään muita toimintoja kuitenkaan unohtamatta, summaa uusi toiminnanjohtaja tulevaisuusnäkymiä.

Kalle-Pekka Mannilan vapaa-aika kuluu perheen, lapinkoiran ulkoiluttamisen sekä triathlonin ja golfin parissa. Harrastuksiin kuuluu myös partiotoiminta.  

Lisätiedot:  Sirpa Lehtimäki, järjestöpäällikkö, SPR Varsinais-Suomen piiri / sirpa.lehtimaki@punainenristi