"Vuoden vapaaehtoinen"-äänestys on täällä taas!

Vuoden vapaaehtoinen 2020-äänestys on täällä. Vuoden vapaaehtoinen valitaan nyt toisen kerran Valkeakoskella!

"Vuoden 2020 keväällä moni tuttu ja tärkeä vapaaehtoistoiminta jäi tauolle. Poikkeustilanteessa kuitenkin kehitettiin uusia ja luovia tapoja osallistua vapaaehtoistoimintaan ja uusi tilanne innosti mukaan uusia vapaaehtoisia. Tänä vuonna on siis erityisen tärkeää etsiä Valkeakosken vapaaehtoista 2020. Valinnalla on tavoitteena nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä Valkeakoskella ja tehdä eri toimijoiden tärkeää vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi.

Valkeakosken vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas, yleishyödyllinen yhdistys,  vapaamuotoinen yhteisö tai vapaaehtoistyön teko. Valkeakosken vapaaehtoinen toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen. Vapaaehtoinen voi olla kekseliäs toiminnan kehittäjä, villi verkostoituja, siltojen rakentaja, kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Valkeakosken vapaaehtoiseksi ei voi kuitenkaan valita henkilöä tai yhteisöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Ehdotuksia voi jättää ajalla 27.10. - 20.11.2020. Valkeakosken vapaaehtoisen valitsee vapaaehtoistoiminnan Valikkoryhmä ja valinta julkaistaan 3.12.2020."

SPR Valkeakosken osasto on edustettuna Valkeakosken Valikköryhmässä.

Äänestyslinkki: https://link.webropolsurveys.com/S/DBA43161C927969B