Valtakunnallinen omaishoidon seminaari 27.10.

Eeva Anundi / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Eeva Anundi / Suomen Punainen Risti

Tervetuloa mukaan valtakunnalliseen omaishoidon tuen seminaariin 27.10.2020

Punaisen Ristin omaishoitoperheiden tuki järjestää valtakunnallisen seminaarin 27.10. Seminaariin ovat tervetulleita SPR:n vapaaehtoiset, jotka työskentelevät omaishoitajien ja ikäihmisten tukena sekä terveyspisteissä. Mukaan voit osallistua joko myöhemmin toimitettavan Teams-linkin välityksellä tai mahdollisesti piirissä järjestettävän aluekatsomon kautta. Jos haluat osallistua piirin aluekatsomon kautta, olethan yhteydessä piirisi omaishoitajatoiminnasta vastaavaan työntekijään.

Seminaari on maksuton. 

Seminaarin ohjelma:

klo 11:45    Teams avataan

klo 12:00    Avauspuheenvuoro
Sisko Aalto, omaishoidon koordinaattori, Suomen Punainen Risti.           

klo 12:10    Omaishoitoperheet ja muistisairaus – mitä heille kuuluu? 
Mari Aaltonen, TtT, dosentti. Yhteiskuntatieteiden tiedekunta, Gerontologian tutkimuskeskus, Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikkö. Tampereen yliopisto. 

klo 13.00    Paranna hyvinvointiasi pienillä terveysvalinnoilla
Elina Torro, fysioterapeutti ja hyvinvointikoordinaattori

klo 14:00    Voimavaroja luonnosta
Erja Rappe, vanhempi tutkija, MMT, dosentti, Ikäinstituutti. Erja Rappe on viherympäristöjen terveys- ja hyvinvointivaikutuksen, ter­veyttä edistävien ja kuntouttavien ympäristöjen suunnittelun ja green care -menetelmien asiantuntija. Hän on tutkinut ympäristön koettuja hyvin­vointi- ja terveysvaikutuksia sekä ympäristöinterventioiden soveltamista vanhus- ja mielenterveystyössä sekä vankiloissa. 

klo 15:00    Ohjelma päättyy verkossa

Lisätietoa:  
Sisko Aalto, sisko.aalto@redcross.fi, 0400 815518
Tiina Pursiainen, tiina.pursiainen@redcross.fi, 040 151 1815

Ilmoittautuminen: Seminaariin voit ilmoittautua tämän linkin kautta https://www.lyyti.fi/questions/384a710f88 Ilmoittauduthan viimeistään 22.10. HUOM! ilmoittautumisaikaa jatkettu.

Tervetuloa mukaan!