Äänestä Vuoden vapaaehtoinen 2020 -palkinnon saajaa 31.10 mennessä!

Äänestä Vuoden vapaaehtoinen 2020 -palkinnon saajaa 31.10 mennessä!

Ehdotuksia Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi tuli tänä vuonna 61 ympäri Suomea. Yleisöäänestys on nyt käynnissä. Voittaja palkitaan 4.12.2020.

Ehdokkainen on myös hyvä joukko Punaisen Ristin vapaaehtoisia:

  • Helsinki: Janne Leskinen
  • Iisalmi: Osmo Tolonen
  • Jyväskylä: Jouko Ahola
  • Kajaani: Juha ”Jussi” Tervo
  • Oulu: Markku Hahto
  • Raisio: Siru Marjanen
  • Rääkkylä: Marjukka Konttinen-Viljala
  • Vantaa: Minna Husu

Kevät 2020 oli poikkeuksellista aikaa myös vapaaehtoistoiminnassa. Osa toiminnasta joutui tauolle, mutta toisaalta myös uusia osallistumistapoja kehitettiin.

Järjestyksessään seitsemännessä Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen.

Äänestää voi 31.10.2020 saakka

Kuka tahansa sai ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa. Ehdokkaiksi nimettiin 61 omistautunutta vapaaehtoista 38:lta eri paikkakunnalta tai alueelta. Äänestys käynnistyy 1.10. ja äänestää voi aina 31.10. saakka.

Vuoden vapaaehtoinen palkitaan joulukuussa

Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan 4.12.2020. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Ehdokkaiden esittelyt kampanjan verkkosivuilla: https://kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/vuoden-vapaaehtoinen-ehdokkaat/

Äänestä suosikkiasi kampanjan verkkosivuilta löytyvällä äänestyslomakkeella.

Yhteystiedot ja lisätietoja: Outi Platan, p. 044 5473739, outi.platan@kansalaisareena.fi

Haastattelupyynnöt: Katja Reinikainen, p. 045 78751857, katja.reinikainen@kansalaisareena.fi