Nälkäpäivä -lipaskeräys päättynyt - Jyväskylän osaston keräystulosta vielä odotetaan

Emilia Kangasluoma
Kuvaaja: Emilia Kangasluoma
Suomen Punaisen Ristin valtakunnallinen Nälkäpäivä - lipaskeräys on päättynyt, mutta keräys jatkuu vielä verkossa lokakuun loppuun saakka.
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston keräystulos selviää kun myyntituotteiden ostolaskut on maksettu myyntitulosta ja keräysvarat on tilitetty katastrofirahastoon. Keräystuloksen vahvistaa Jyväskylän osaston hallitus.
 
- Osa keräystuloksesta on laskettu ja siitä voidaan arvioida, että Jyväskylän lipaskeräyksen ja myynnin tuotto jää noin puoleen normaalivuodesta kertoo Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston keräyspäällikkö Olli Lehtonen. - Pääsyy tähän on korona. Osittain syynä on myös ihmisten siirtyminen tilisiirtoihin ja sähköiseen maksamiseen. Ne ovatkin hyviä tapoja osallistua keräykseen, mutta ne eivät näy paikallisessa tuloksessa. Olemme olosuhteisiin nähden tyytyväisiä keräyksen sujumiseen ja tulokseen totesi keräyspäällikkö Lehtonen lopuksi.
 
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto esittää kiitoksensa kaikille Nälkäpäivä - lipaskeräykseen osallistuneille vapaaehtoisille, keräyspäällikölle, keräyksen tukijoille ja lahjoittajille.
Nälkäpäivänä kerätyillä varoilla voimme auttaa hädänalaisia ihmisiä Suomessa ja maailmalla. Kiitos!
 
Lisätietoja: Keräyspäällikkö Olli Lehtonen 045-626 7178, jyvaskyla@punainenristi.fi