Suuri kiitos - Nälkäpäivä syntyy yhdessä!

Minna Rautanen
Kuvaaja: Minna Rautanen
"Kustavissa oli lipaskeräystä, kahvittelua ja kurpitsan painon arviointia. Kustavin osaston keräysjohtaja Marja Santalahti kuvassa keskellä."
Minna Rautanen
Kuvaaja: Minna Rautanen
"Nälkäpäivätunnelmia Taivassalon osastosta"
Jaana Paasonen
Kuvaaja: Jaana Paasonen
"Marttilassa Paula Tolvanen ja Anne Sallasmaa myymässä Nälkäpäivä-hernekeittoa. Lahjoittajat osasivat jo odottaa Nälkäpäivää. "
Anne Etsalo
Kuvaaja: Anne Etsalo
"Perniössä Eira Eriksson, Ritva Piironen eli PiiRoska ja Kyösti Etsalo."
Ilse Reinholdt
Kuvaaja: Ilse Reinholdt
"Jonathan Nygård ja Miska keskinen tekivät Ruissalon osaston tempauksessa Minna Lyytisen pyörälle katsastuksen: ketjut rasvattiin ja rengaspaineet tarkistettiin. "
Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
"SPR Turun osaston keräysasioita hoitamassa Ruut Suomela ja Sari Salmi."
Armi-Tuulikki Kraappa
Kuvaaja: Armi-Tuulikki Kraappa
"Pyhärannassa tunnelma oli iloinen ja kävijöitä oli mukavasti. Nälkäpäivä-leipää myymässä Laila Ruohola ja Anne Raunela."

Nälkäpäivän 40-vuotiskeräys jatkui aurinkoisessa ja kesäisessä säässä hyvissä tunnelmissa koko Varsinais-Suomen alueella.

 

-Ihmiset ovat olleet aurinkoisella mielellä ja on ollut positiivinen ilmapiiri, kertoo SPR Kustavin osaston keräysjohtaja Marja Santalahti.  – Rahasta ja keräystuloksesta en vielä tiedä, mutta kiva fiilis on ollut, hän toteaa.

 

Lipaskeräyksen lisäksi tänäkin vuonna oli erilaisia keräystapahtumia. Esimerkiksi Kustavissa vapaaehtoiset tarjosivat kahvia ja arvuuttelivat suuren kurpitsan painoa. Marttilassa myytiin hernekeittoa ja nälkäpäiväleipää ja Pyhärannassa jatkettiin leipien ja munkkien myyntiä Nälkäpäivän hyväksi. 

 

Nälkäpäiväkeräykseen voit osallistua sähköisesti lokakuun loppuun asti  

 

Vaikka lipaskeräys päättyykin, Nälkäpäivään voi osallistua tämänkin jälkeen. Lokakuun loppuun asti netissä, MobilePayn kautta tai tekstiviestillä Katastrofirahastoon tehdyt lahjoitukset kartuttavat Nälkäpäivää. 

 

Suuri kiitos 

 

Keräystulos tarkentuu myöhemmin, mutta nyt on aika sanoa kiitos. Kiitos kaikki osastomme, kiitos lipaskerääjät ja kiitos kaikki lahjoittajat. Erityiskiitos kaikki vapaaehtoiset keräysjohtajamme. 

Yhdessä tehden syntyi Varsinais-Suomessa uskomattoman hieno Nälkäpäivä!  

 

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Sirpa Lehtimäki, SPR Varsinais-Suomen piiri, sirpa.lehtimaki(@)punainenristi.fi / 040 5421 421

 

Lahjoitustavat: 
- Käteinen keräyslippaaseen 
- MobilePaylla numeroon 10900 
- Lähetä tekstiviesti SPR5 numeroon 16499 (5€/viesti) 
- Netissä osoitteessa nälkäpäivä.fi 
- Tilille FI52 5000 0120 4156 73