Osallistu Nälkäpäivään turvallisesti ja helposti kotisohvaltasi

Tänä vuonna osastomme Nälkäpäivä-keräys 24.–26.9.2020 toteutuu verkossa. Lahjoita MobilePaylla tai verkossa, tai ojenna keräyslipas kavereille esimerkiksi WhatsAppin, Twitterin tai sähköpostin kautta - omalta kotisohvaltasi. Tervetuloa mukaan tekemään hyvää porukalla!

SPR Pohjois-Helsingin osastossa emme järjestä tänä vuonna lainkaan lipaskeräystä, sillä emme halua altistaa kerääjiämme emmekä lahjoittajiamme virukselle. Vaikka Nälkäpäivä-keräys ja  kerääjät punaisine liiveineen ja lippaineen ovat jo perinne, onnistuu keräys ja lahjoittaminen myös uusilla tavoilla, joita viime vuosina on kokeiltukin. 

Osallistu itse – lahjoittaa voit monella tavoin 

Tapoja lahjoittaa on monia, kaikki helppoja ja turvallisia: apusi menee varmasti perille! 

Tule mukaan keräämään!

Voit tulla myös kerääjäksi kuten aiempina vuosina. Tapoja auttaa on monia! Voit perustaa Facebookissa oman keräyksen tai luoda oman keräyslippaan ja ojentaa sitä vaikka työkavereille, kummeille, ystäville, naapureille tai haastaa keräykseen koko joukkueesi, luokkasi tai työpaikkasi.

  • Kerää/perusta keräys Facebookissa ja pyydä lahjoituksia Facebook-seuraajiltasi! Voit myös jakaa lahjoituspyynnön johonkin Facebook-ryhmään.
  • Perusta oma nettikeräys esimerkiksi työpaikallesi ja innosta porukka saavuttamaan tietty keräystavoite.
  • Lataa jompi kumpi alla olevista kuvista (Ojenna lipas / Lahjoita) ja lähetä se kavereille WhatsAppilla ja pyydä lahjoituksia.

Lisäksi: seuraa osastomme Nälkäpäivä-keräystä Facebookissa tällä viikolla. Tykkää, jaa ja kommentoi – se kaikki auttaa viestejämme näkymään laajemmalle.

Nälkäpäivä-keräys jo 40. kerran – apua tarvitaan nyt aiempaa enemmän 

Nälkäpäivä-keräyksessa 24.–26.9.2020 kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kerätyt varat ovat “sitomattomia”, mikä tarkoittaa, että varoja voidaan käyttää nopeasti siellä, missä avun tarve on suurin.

Nälkäpäivänä kerätyillä varoilla autetaan pelastamaan ihmishenkiä eri puolilla maailmaa. Kuten esimerkiksi eteläisessä Afrikassa, jossa jopa 45 miljoonaa ihmistä kärsii nyt vakavasta ruokapulasta. Myös kotimaassa autetaan Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla, mm. tulipalojen uhreja sekä ylläpidetään valmiutta auttaa poikkeusoloissa. 

Tule mukaan, autetaan yhdessä – apuamme tarvitaan!