Nälkäpäiväkeräykseen etsitään lipaskerääjiä Kemijärvellä

Nälkäpäivä-kerääjiä tarvitaan Kemijärvellä

Punaisen Ristin Kemijärven osasto kutsuu kaikki mukaan lipas- ja digikerääjiksi Nälkäpäivään 23.-25. syyskuuta. Tuntikin kerääjänä on arvokas apu.

Punaisen Ristin suurin valtakunnallinen keräys Nälkäpäivä järjestetään torstaista lauantaihin 23.-25.9.21. Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta autetaan katastrofien ja konfliktien uhreja Suomessa ja maailmalla. Kemijärvellä tarvitaan lipaskerääjiä torstaina ja perjantaina. 

Lipas- ja digikerääjänä kuka tahansa voi auttaa pelastamaan ihmishenkiä tai lievittää hätää ja yksinäisyyttä.Jo yksikin tunti kerääjänä on merkittävä apu.

Kerääjälle jää hyvä mieli

Aiempina vuosina on Kemijärven keskustassa liikkunut yleensä 10-20 lipaskerääjää vuosittain. Lisäksi monet koulut ovat keränneet lippaaseen oppilaiden, opettajien ja henkilökunnan kesken.

-      Tänä vuonna keräystä järjestetään edelleen hieman poikkeuksellisissa oloissa koronan vuoksi. Valmistaudumme toteuttamaan lipaskeräyksen mahdollisimman turvallisesti. Kerääjille mm. jaetaan hengityssuojat ja käteislahjoitusten lisäksi käytössä ovat esim. tekstiviesti- ja MobilePay -lahjoitukset. Keräämisestä saa palkkioksi hyvän mielen ja tiedon siitä, että on oikeasti auttanut muita. Toivotamme kaikki tervetulleeksi, aiempaa kokemusta ei tarvita! kehottaa Punaisen Ristin Kemijärven osasto keräysjohtaja Maire Martin.

 

Kerääjäksi voi ilmoittautua Kemijärven osaston keräysjohtaja Maire Martinille p. 044 0377 255 tai osoitteessa nälkäpäivä.fi.

 

Digikerääjäksi voi ilmoittautua osoitteessa www.nälkäpäivä.fi, tämä on erittäin helppo keino osallistua.