Punaisen Ristin Yleiskokouksessa uusia henkilövalintoja

SPR Satakunnan piiri
Kuvaaja: SPR Satakunnan piiri
Reijo Leppänen
Kuvaaja: Reijo Leppänen
"Kokouksen fasilitaattoreina toimineet Nina Fisk ja Paula Ilén."
SPR Satakunnan piiri
Kuvaaja: SPR Satakunnan piiri
"Tiia Viljakainen"
SPR Satakunnan piiri
Kuvaaja: SPR Satakunnan piiri
"Kokouksessa osa äänestyksistä suoritettiin tekstiviesteillä."
Reijo Leppänen
Kuvaaja: Reijo Leppänen
"Äänestyslippukkeiden vastaanottajana Paula Hellgrén. Ääntenlaskijoina Hannu Vapola ja Kaarina Tamminen."
Marju Pihlajamaa
Kuvaaja: Marju Pihlajamaa
"Järjestön hallituksen jäsenet."
SPR Satakunnan piiri
Kuvaaja: SPR Satakunnan piiri

Koronavirustilanteen vuoksi Punaisen Ristin yleiskokous siirrettiin kesäkuusta syyskuulle ja se toteutettiin etäyhteyksin ja hajautetusti. Äänivaltaiset edustajat kokoustivat kymmenellä eri paikkakunnalla ja olivat etänä yhteydessä puheenjohtajistoon, joka kokoontui Vaasassa. Satakunnan piirin alueen yleiskokous paikka oli Porissa Pripolissa. Joka kolmas vuosi järjestettävä kokous tiivistettiin yksipäiväiseksi.

Yleiskokous päätti, että vuosina 2021-2023 järjestö keskittyy auttamisvalmiuden kehittämiseen, inhimillisten arvojen vahvistamiseen ja yhteisöjen hyvinvoinnin tukemiseen. Erityisen tärkeää on vahvistaa ihmisten mahdollisuutta saada apua ja toimia itse vapaaehtoisina auttajina omassa lähiyhteisössään.

Punaisen Ristin yleiskokous valitsi uudeksi puheenjohtajakseen Tampereen yliopiston työelämänprofessorin Elli Aaltosen.

Järjestön hallituksen uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin Ann-Mari Audas-Willman Vaasasta, Laura Musta Helsingistä ja Harri Virta Kaarinasta. Hallituksen jäseniksi paikkansa lunastivat Outi Forsblom Tikkalasta, Harri Jokiranta Seinäjoelta, Katja Kuusela Espoosta, Marju Pihlajamaa Punkalaitumelta, Jarno Rasinkangas Oulusta ja Ruut Rissanen Tampereelta.

Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Otto Kari Helsingistä. Lisäksi kokouksessa valittiin valtuuston puheenjohtajan lisäksi muut valtuuston jäsenet ja heidän varajäsenensä. Satakunnasta valtuuston jäseniksi valittiin Emmi Lehikoinen ja hänen varajäseneksi Tiia Viljakainen.

Onnittelut valituille!

Yleiskokous