Dance Club

Tervetuloa mukaan Dance Club -toimintaan!

Huom! Zumba tunnit jatkuvat sunnuntaisin klo 15-16 ja klo 16- 17 Kisakentän päiväkoti Koskitie 9. Ilmoittaudu ryhmän opettaja Zoielle puh: 0449998004 tai yoim@luukku.com

Dance Club on Punaisen Ristin Oulun osaston nuorten ideoima solidaarisuusprojekti, joka on syntynyt intohimosta tanssia kohtaan. Dance Club -projektin avulla haluamme luoda naisille yhdenvertaisia mahdollisuuksia harrastaa aktiivisesti tanssia ja kulttuuria ja samalla saada kauniita ja voimaannuttavia kokemuksia yhteisöllisestä toiminnasta, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Toimintamme syntyy solidaarisuuden hengestä ja missiomme on edistää yhdenvertaista tanssikulttuuria. Dance Club -projektimme päätavoite on se, että tanssin avulla edistämme keskinäistä kunnioitusta ja ymmärrystä erilaisia ihmisiä ja kulttuuria kohtaan.

Lisätietoa: Faiza Adbulgadir
danceclub1215@gmail.com
0466880852

Dance Clubin toiminnassa suunnitellaan ja toteutetaan halukkaiden kanssa omia julkisia tanssiesityksiä. Järjestetään myös kulttuurivierailuja ja osallistumme erilaisiin tanssitapahtumiin. Toiminta on tarkoitettu yli 18-vuotiaille naisille. Osallistuminen on maksutonta.

Rahoittajat: Euroopan solidaarisuusjoukot, Euroopan sosiaalirahasto, NOVA2