Webinaarit

WEBINAARIT SPR VARSINAIS-SUOMEN PIIRI

SYYSKUU

3.9.2020 klo 18.00 - 20.00 Vinkkejä vapaaehtoisrekryistä Hyrynsalmelta Helsinkiin -webinaari 

Webinaarissa oivallisia esimerkkejä siitä, kuinka voimme innostaa uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan! Näitä vinkkejä kuulemme niin Punaisesta Rististä kuin partiostakin. Webinaarin aluksi on SPR Varsinais-Suomen piirin ajankohtaiskatsaus. 

Etkö ennättänyt linjoille? Voit kuunnellla webinaarin täältäWebinaarin diat löydät tämän sivun alalaidasta. 

20.9.2020 klo 18.00 - 19.00 webinaari globaaleista uhkakuvista 
 
Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Kerättyjä varoja voidaan käyttää siellä, missä avun tarve on suurin, niin kotimaassa kuin maailmalla. SPR Varsinais-Suomen piiri järjestää Turun päivänä webinaarin, jossa  Suomen Punaisen Ristin kansainvälisen avustustoiminnan vaikuttamistyön suunnittelija Pekka Reinikainen piirtää kuvaa globaaleista uhkakuvista sekä siitä, miten niihin pyritään vaikuttamaan. Webinaarissa myös tietoisku Nälkäpäivästä.
 
 Webinaarin diat löydät tämän sivun alalaidasta.
 

LOKAKUU

1.10.2020 klo 18.00 - 20.00 Punainen Risti edistää iloa, toivoa ja luottamusta! -webinaari Punaisen Ristin uudesta toimintalinjauksesta

Webinaarin teemana on yleiskokouksen päätökset ja uusi toimintalinjaus - mitä keskeistä ja mitä uusi toimintalinjaus tarkoittaa paikallisesti?  Webinaarissa teemaa avaavat Ilse Reinholdt SPR Ruissalon osastosta ja Mimmu Piirto keskustoimistosta. Webinaarin juontaa Marianne Holmström SPR Turun osastosta. Webinaarissa on mahdollista kysyä kysymyksiä Q&A -toiminnon kautta.  Webinaarin lopuksi on SPR Varsinais-Suomen piirin ajankohtaiskatsaus.

Webinaaritallenne on katsottavissa täältä. Webinaaridiat löydät tämän sivun alalaidasta.

MARRASKUU

5.11.2020 klo 18.00-20.00 webinaari alueellisesta valmiustoiminnasta

Webinaarissa sisältönä alueellinen valmiustoiminta ja sen kehittäminen edelleen korona-ajan jälkeen. Miten alueellinen valmius muuntuu pysyväksi toimintatavaksi? Webinaarin lopuksi on SPR Varsinais-Suomen piirin ajankohtaiskatsaus, jossa esillä mm. ajankohtaista meneillään olevista korona-auttamistehtävistä. Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä ja kommentteja Q&A-toiminnon kautta.

Tervetuloa mukaan linjoille tästä linkistä: http://webinaari.valmius.info Ilmoittautumista ei tarvita.

JOULUKUU

3.12.2020 18.00-20.00 Maailma muuttuu – muuttuvatko järjestöt? Toimintaympäristön trendit ja vapaaehtoisuuden uudet muodot haastavat perinteisen osastotoiminnan -webinaari  

Tule kuulemaan yhteiskuntatieteiden tohtori Juha Heikkalaa mielenkiintoiseen ja ajankohtaiseen tulevaisuuswebinaariin. Webinaarissa on mahdollista esittää kysymyksiä Q&A -toiminnon kautta. Webinaarin päätteeksi SPR Varsinais-Suomen piirin ajankohtaiskatsaus. 

Tervetuloa mukaan linjoille tästä linkistä: http://webinaari.valmius.info Ilmoittautumista ei tarvita.

****************

Koronateemaiset webinaarit

  • Keväällä 2020 järjestettyjen koronateemaisten webinaarien tallenteet ja materiaalit löydät täältä.