InAction! pelinohjaajakoulutus

17.11.2020
10:00 - 15:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

InAction! on kasiluokkalaisten ensiapukoulutus, joka toteutetaan virtuaalisen seppo-pelialustan avulla. Opettaja voi valita koulutuksesta lyhyen tai pitkän version. Lyhyt versio on kahden tunnin verkkokoulutus, jonka luokka tekee itsenäisesti. Pidempi kuuden tunnin koulutus koostuu kahden tunnin verkkokoulutuksesta ja neljän tunnin ensiapupelistä. Peliä vetää Punaisen Ristin InAction! pelinohjaaja.

Ensiapupelin aikana nuoret kiertävät pienryhmissä ympäri koulua tekemässä ensiapuun liittyviä tehtäviä. Tehtävien vastaukset (esim. kuva sidoksesta, video kylkiasentoon kääntämisestä) lähetetään kouluttajalle, joka arvioi vastaukset ja antaa pisteet.

Helsingin ja Uudenmaan piirissä InAction! toteutetaan yhteistyössä HOK-Elannon kanssa. Koulutusta tarjotaan HOK-Elannon alueella, johon kuuluu Helsinki, Espoo, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää ja Mäntsälä.

InAction! pelinohjaajalta vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja, täysi-ikäisyyttä ja nuorten kanssa viihtymistä! Sen lisäksi hyvistä ensiaputaidoista, tietoteknisistä taidoista ja Punaisen Ristin toiminnan tuntemisesta on apua, mutta niihin saa tarvittaessa myös lisäkoulutusta :)

InAction! pelinohjaaja saa

- Pelinohjaamisesta palkkion (15 e/tunti).

- Matkakorvaukset.

- Tukea pelinohjaamiseen työntekijöiltä ja muiden pelinohjaajien verkostolta.

- Säännöllistä täydennyskoulutusta.

- Mielekkään ja kiinnostavan tehtävän, jossa voi oppia lisää ensiapua, kehittyä kouluttajana, toimia nuorten kanssa ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

Ilmoittaudu koulutukseen täältä.