SPR Yhdistelmäkurssi Hätäensiapu 8 t lähiosuus WEBINAARINA

12.6.2020
8:30 - 12:00
Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Kurssilla voi myös päivittää voimassaolevan EA 1® - tai EA 2® -todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Päivityksen voi tehdä yhden kerran.
Sijainti:
Laturitie 2, 60510, Seinäjoki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
118,55€/hlö + alv 24 %. Hinta sisältää todistus- ja pätevyysrekisteröintimaksun. SPR:n jäsenalennus on -10%. Jäsenalennut on henkilökohtainen.
Järjestäjä: 
Punainen Risti Ensiapu

Yhdistelmäkurssin lähiopetusjakso, joka järjestetään webinaarina. Verkko-osuus tulee olla suoritettuna ennen kurssin alkua.

ILMOITTAUTUMINEN
ILMOITTAUDU TÄSTÄ (Huom! yksi osallistuja/lomake)

MAKSAMINEN
Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, osallistumismaksu suoritetaan verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä.
Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 5,00€+ alv 24 %.

KURSSITODISTUS
Saat noin 2 viikon kuluessa antamaasi OSOITTEESEEN todistuskortin, joka on voimassa 3 vuotta.
1.4.2020 jälkeen saat s-postin, jossa on ohjeet kuinka ja miten saat mobiilikortin ja pääset katsomaan suoritustietojasi järjestelmässä.

KURSSISISÄLTÖ
Ensiapukurssin ohjelmaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

PERUUTUSEHDOT
Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 50 % kurssin hinnasta. Peruuttamattomasta kurssista peritään koko kurssin hinta.

LISÄTIEDOT, PERUUTUKSET JA TIEDUSTELUT
Tiedustelut ja peruutukset sähköpostitse osoitteeseen koulutus.lantinen(at)punainenristi.fi tai puhelimitse numeroon 045 638 7477.

Punainen Risti Ensiapu pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.