Ryhmänjohtajakurssi nro 98

8.9.2020 9:00 - 13.9.2020 16:00
"Tervetuloa ryhmänjohtajakurssille"
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Hinta: 
Ks. sisältökohta tai mainos
Järjestäjä: 
Punainen Risti, keskustoimisto

Ryhmänjohtajakurssi 98

Punaisen Ristin ryhmänjohtajakoulutus valmistaa osallistujia toimimaan operatiivisissa tehtävissä ryhmänjohtajana. Tällaisia tehtäviä ovat esim. ensiapupäivystyksissä tai hälytystehtävissä operatiivisena johtajana toimiminen. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia varautumisessa viranomaisten antamiin erilaisiin operatiivisiin tehtäviin.

Oppimistavoite

Kurssilainen on saanut valmiuksia, varmuutta ja motivaatioita johtaa vapaaehtoisia ensiavun-, henkisen tuen tai ensihuollon tehtävissä.

Kohderyhmä

Vapaaehtoiset, jotka toimivat hälytysryhmäläisinä tai ensiapupäivystäjinä ja haluavat toimia operatiivisena ryhmänjohtajana.

Ensiapu- tai hälytysryhmän (henkinen tuki tai ensihuolto) ryhmänjohtaja tai ryhmän vetäjä, joka ei ole vielä käynyt ryhmänjohtajakurssia.

Ryhmänjohtaja ja piirin ensiapu / henkisen tuen tai ensihuollonryhmätoiminnasta vastaava henkilö suosittaa henkilön osallistumista.

Pääsyvaatimukset:

- Ensiapupäivystysoikeus ja EA 3 tai ensivastekoulutus

- Henkisen tuen perus- ja jatkokurssi, sekä EA 1 tai

- Ensihuollon perus- ja jatkokurssi, sekä EA 1

Lisäksi hakijalla tulee olla:

- Hyvä fyysinen kunto, hän voi mennä polvilleen ja pystyy vaivattomasti liikkumaan maastossa, hyvä psyykkinen kunto (koulutus ei sovi akuutissa kriisissä olevalle) ja hyvät sosiaaliset taidot.

Kurssin toteutus

Kurssi koostuu verkossa suoritettavista ennakkotehtävistä, luennoista, ryhmätöistä ja käytännön harjoituksista, joissa painopiste on ryhmän johtamisessa.

Kurssipaikka

Kurssi järjestetään Punaisen Ristin koulutuskeskus Nynäsissä, Heinolassa. Majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa, joissa on liinavaatteet.

Kurssin hinta

Punaisen Ristin vapaaehtoiset 450€ (SPR jäsenet) / 500€ (ei jäsenet),

työpaikan ensiapuryhmäläiset tai muut 1150€ (SPR jäsenet) / 1200€ (ei jäsenet)

Tiedustelut

Virpi Lohrum, virpi.lohrum@punainenristi.fi tai 040 830 4406

Ilmoittautuminen

Kurssille hakijat täyttävät oheisen linkin alta löytyvän hakemuksen 2.8.2020 mennessä. Hakijalla tulee olla jo hakuvaiheessa ryhmänjohtajan ja piirin ensiapu / henkisen tuen tai ensihuollonryhmätoiminnasta vastaavan henkilön suositus henkilön osallistumista kurssille.

https://www.lyyti.fi/reg/hakemus_rj98

Liitetiedostot: