Kalle-Pekka Mannila SPR Varsinais-Suomen piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi

Jyrki Hännikäinen (vasen kuva)
Kuvaaja: Jyrki Hännikäinen (vasen kuva)

Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Kalle-Pekka Mannila. Hän ottaa perehdyttämisjakson jälkeen toiminnanjohtajan tehtävät vastaan 1.11.2020, jolloin nykyinen toiminnanjohtaja Pauli Heikkinen siirtyy eläkkeelle.

Kalle-Pekka Mannila (46v) toimii tällä hetkellä Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n toiminnanjohtajana. Häntä kiinnostaa järjestöjen toiminnan kehittämisessä varsinkin vapaaehtoisten tukeminen ja jäsenmäärän kasvattaminen. ”Tulevaisuudessa erityistä huomiota tulisi kiinnittää lasten ja nuorten rekrytointiin ja heille suunnatun toiminnan kehittämiseen - mitään muitakaan toimintoja kuitenkaan unohtamatta”, Mannila pohtii. ”Hienoa olisi myös löytää vapaaehtoisille harrastuspolku Punaisen Ristin sisällä. Vapaaehtoisille kerrotaan aktiivisesti eri toimintamahdollisuuksista, jotta mielenkiinto säilyy ja näin he voivat toimia monipuolisissa vapaaehtoistehtävissä mahdollisimman kauan.”

”SPR Varsinais-Suomen piiri on juuri niin vahva kuin sen osastot ovat”, tiivistää Mannila, ”heitä varten piiri on olemassa.”

Kalle-Pekka Mannilan vapaa-aika kuluu perheen, lapinkoiran ulkoiluttamisen sekä triathlonin parissa. Tavoitteena on jatkossa ehtiä harrastamaan myös enemmän partiota.

SPR Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja Harri Virta toivottaa uuden toiminnanjohtaja Mannilan lämpimästi tervetulleeksi jatkamaan Punaisen Ristin avun ketjun kehittämistä piirin alueella. ”Etsittiin hyvää johtajaa ja sellainen saatiin”, toteaa puheenjohtaja Virta.

Lisätietoja:

toiminnanjohtaja Pauli Heikkinen, 040 770 9341 / pauli.heikkinen@redcross.fi

puheenjohtaja Harri Virta, 050 373 2400 / harri.virta@kaarina.fi